Kratko i jasno

Dok leči karcinom, svi se pitaju isto: Kensingtonska palata razjasnila najveću nedoumicu o Kejt Midlton u ovom trenutku

0

Iako je nema u javnosti i posvećena je svom lečenju, princeza od Velsa je proteklih dana bila uključena u dva projekta

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije bila u javnosti od decembra
Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije bila u javnosti od decembrafoto: Kin Cheung / PA Images / Profimedia

O zdravstvenom stanju Kejt Midlton, princeze od Velsa, i dalje se ne zna mnogo, pa tako i dalje nije poznato čak ni koju vrsta karcinoma ima, a ovih dana se probudila nada da ćemo uskoro moći ponovo da je vidimo.


Supruga britanskog princa Vilijama poslednji put je bila na nekom javnom događaju krajem decembra, a potom je operisana u januaru, nakon čega su usledile višenedelje spekulacije i teorije zavere o tome gde se ona nalazi i šta joj se dešava u životu.


Princeza je potom 22. marta podelila snimak u kom je objasnila da joj je otkriven rak i da joj lekari predlažu preventivnu hemioterapiju, zbog čega nije poznato kada će se ponovo pojaviti u javnosti.

Proteklih dana su, međutim, svetlo dana ugledala dva projekta u koje je Kejt Midlton bila uključena, te su se fanovi britanske kraljevske porodice ponadali da to znači da je ona dobro i da se vraća u javnost. Ništa od toga, zvanično saopštavaju njeni predstavnici za medije.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ne očekuje se da će se princeza vratiti na posao dok to ne odobri njen medicinski tim – navela je kratko juče, 21. maja, Kensingtonska palata za BBC.


Princ Vilijam, njen suprug, nedavno je prilikom posete Ostrvima Sili radoznalim građanima rekao da Kejtin oporavak "napreduje dobro".


Ipak, i dalje nije poznato više o njenom stanju.

 

Kejt Midlton saopštila je 22. marta da ima karcinom
Kejt Midlton saopštila je 22. marta da ima karcinomfoto: The Prince and Princess of Wales / YouTube Printscreen

Pre nekoliko dana, objavljen je snimak nastao povodom obeležavanja Nedelje mentalnog zdravlja, projekat koji je započeo još pre nego što je Kejt Midlton otkriven rak, a ove nedelje je objavljen izveštaj Centra za rano detinjstvo Kraljevske fondacije u kome je, takođe, ona učestvovala i, navodno, bila "pokretačka sila".
 

Podsetite se saopštenja Kejt Midlton u kom je rekla da ima rak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker