teško priznanje

Prošlo je 40 godina, a on i dalje o tome RETKO GOVORI: Holivudska zvezda o borbi za POROCIMA koji su ga vukli na dno

0

Skoro 40 godina je prošlo od teške borbe i danas nerado o tome govori 

TEŠKO PRIZNANJE HOLIVUDSKE ZVEZDE
TEŠKO PRIZNANJE HOLIVUDSKE ZVEZDE foto: Nadja Sayej / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Alek Boldvin u prošlosti je imao razne negativne faze, ali je u jednom trenutku shvatio da mora da promeni svoj život. Od tada je prošlo skoro 40 godina, a čak i danas retko i vrlo nerado o tome govori u javnosti.


Aleks Boldvin je godimana u braku sa Hilarijom Boldvin koja mu je bila velika podrška u svim teškim trenucima, pa i u periodu kada je odlučio da prestane da se drogira, a onda i da potpuno raskrsti s pićem.

 

- Ne raspravljam mnogo o tome. Razgovaram o tome kada ima smisla. Trezan sam 39 godina. Otreznio sam se 23. februara 1985. - rekao je glumac Polu Anki i Skipu Bronsonu u podcastu "Naš put", kada ga je dvojac pitao da li pije alkohol ili ne.

 

 

On je tu borbu opisao kao gorići problem koji je trajao dve godine, a naročito je akcenat stavio na borbu sa kokainom i priznao da je bio veliki zavisnik i da je količina droge koju je konzumirao bila ogromna.

 

Alek, 66, otkrio je da su on i drugi prijatelji u Holivudu često konzumirali opijate, pa je rekao:

 

- Mislim, kokain je tada bio kao kafa. Svi su to radili po ceo dan.

 

Kada je prestao da se drogira, Alek je otkrio da je počeo da pije, dodajući da je to nešto za šta "kažu vam da će se desiti. I to se dogodilo. Nisam se drogirao, ali sam počeo da pijem".

 

ALEK BOLDVIN SE BORIO SA BOLESTIMA ZAVISNOSTI
ALEK BOLDVIN SE BORIO SA BOLESTIMA ZAVISNOSTI foto: Profimedia

 

Danas se Alek niti drogira, niti pije alkohol i često zan da kaže da se kaje što se lečio od alkohola. 

 

- Droga mi ne nedostaju uopšte, ali mi nedostaje piće. Volim da pijem.

 

Alek se sada drži podalje od starih poroka i nalazi utehu u meditaciji - iako je priznao da to nije bilo lako s obzirom na to da deli dom sa suprugom Hilarijom Boldvin i decom.

 

- Meditirati sa sedmoro dece je kao da pokušavate da igrate ping pong na palubi nosača aviona. To je prava muka, čoveče - rekao je on. 

 

ALEK SE SADA RELAKSIRA TAKO ŠTO PRIMENJUJE JOGU
ALEK SE SADA RELAKSIRA TAKO ŠTO PRIMENJUJE JOGU foto: Instagram

 

Ovo nije prvi put da Alek govori o svojoj upotrebi droge,. Još 2017. je otkrio da je zahvalan što se izlečio zavisnosti i priznao da smatra da je ostao na putu kojim je išao sigurno ne bi danas bio ovde gde jeste.

 

Droga menja živote ljudi i vuče ih na dno, zato je srećan što se otreznio i očistio i što danas živi jedan potpuno drugačiji, mirniji život.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Poslednja objava snimateljke koju je ubio Alek Boldvin

 

makonda-tracker