problem za problemom

Brak s kolegom ju je UNIŠTIO, ćerka je trpela UVREDE: Nekada je bila najzanosnija glumica sveta, a danas je BESPOMOĆNA

0

Jedino dobro iz veze sa poznatim glumcem je njena ćerka koja uskoro puni 30 godina 

KIM BESINŽER JE BRAK SA BOLDVINOM POTPUNO UNIŠTIO
KIM BESINŽER JE BRAK SA BOLDVINOM POTPUNO UNIŠTIO foto: NZ / Christophel Collection / Profimedia
 

Poznata glumica Kim Besindžer je bila jedna od najzanimljivijih glumica u Holivudu, ali je nedavno donela odluku da se povuće iz javnosti. Ona je nedavno viđena u Los Anđelesu u izdanju u kojem je bilo teško čak i zamisliti je. 

 

Nekada jedna od najlepših žena Holivuda uslikana je u trenerci, sa velikim slamnatim šeširom na glavi i naočarima koje su joj skrivale oči i dobar deo lica.

 

Kim je odluku da se povuče donela zbog zdravstvenih problema s kojima se mesecima borila. Njoj je dijagnostifikovana agrofobija, strah od otvorenog prostora, zbog koje dane provodi krijući se od sveta.

 

 

Tokom 80-ih, Kim je bila seks simbol, a javnost ju je poredila sa Brižit Bardo i Merilin Monro. Posle uloge u filmu 'Devet i po nedelja', gotovo da nije bilo čoveka koji nije izgubio glavu za zanosnom Besindžer.

 

Udavala se dva puta, prvi put za Rona Snajdera, (od 1980. do 1989.), a drugi put za Aleka Boldvina (od 1993. do 2002.) U tom braku je bilo dosta problema. Iako su mnogi koji su ih poznavali rekli da sa Alekom nije lako živeti, ni Kim nije bila baš 'stabilna'.

 

Brak su dodatno opteretili njeni napadi panike, toliko jaki da nije mogla da izađe iz kuće ni uz pomoć lekova.

 

KIM JE BILA JEDNA OD NAJPOŽELJNIJIH GLUMCA A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA
KIM JE BILA JEDNA OD NAJPOŽELJNIJIH GLUMCA A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVAfoto: Profimedia

 

Boldvin je kupio kuću pored okeana u blizini Njujorka i zbog toga se par žestoko posvađao. Kim je tvrdila da je tamo stalno bila prehlađena i da su morali da se presele u topliju klimu.

 

Tokom brakorazvodnog postupka, strastvena ljubav prerasla je u zlu krv, svađe, tenzije oko starateljstva nad ćerkom. Danas Alek živi sa suprugom Hilari i njihovo sedmoro dece, a od 2014. Kim je sa frizerom Mičom.

 

Kim i Alec imaju ćerku, Irland Boldvin, koja danas ima 27 godina. Irland je poznata po svojoj sklonosti objavljivanju golih fotografija na Instagramu, ali to joj nije pomoglo da pokrene karijeru.

 

BRAK KIM BESINDŽER I ALEKA BOLDVINA JE BIO SAVRŠEN, A ONDA SU SE RAZIŠLI
BRAK KIM BESINDŽER I ALEKA BOLDVINA JE BIO SAVRŠEN, A ONDA SU SE RAZIŠLI foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia

 

Odigrala je oko 10 uloga u serijama i filmovima, koji nisu imali uspeha, a poslednja je bila krimi drama 'A Dark Foe'.Skidanje u javnosti izazvalo je probleme Irland sa njenim ocem Alekom.

 

Poznati glumac ostavljao je sarkastične i nezadovoljne komentare na svoje objave, što je privuklo pažnju javnosti. Jednom je pozirala u tangama na terasi zgrade u Njujorku.

 

- Izvinite, ali šta je ovo? -  upitao je, a komentar se dopao njegovim brojnim fanovima koji se slažu sa kritikama manekenke. Nakon toga su usledile brojne uvrede na njen račun, na koje otac nije reagovao.

 

Bonus video:

Glumica se obrukala u emisiju uživo 

 

 

makonda-tracker