razvode se

Objava koja govori u kakvim su odnosima ostali: Ovako se Jelena Đokić poslednji put JAVNO OBRATILA Svetozaru Cvetkoviću

0

Poznati glumački par odlučio je da nakon 15 godina braka stave tačku na svoj odnos, a jedna fotografija na društvenim mrežama upravo govori o tome da li su ostali u dobrim odnosima. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mediji prenose da su se Svetozar Cvetković i njegova supruga Jelena Đokić razveli. Njih dvoje su odluičili da stave tačku na njihov odnos koji su gradili od 2006. godine, a ono šta još prenose mediji jesta da oni još nisu podneli papire za razvod sudu. 

 

Kako je preneo "Kurir" oni su ušli u barčku krizu još tokom pandemije virusa korona, a kako je naveo izvor pšomenutog lista, Svetozar je bio sa decom na moru bez Jelene koju su komšije viđale na Vračaru. 

 

Iako se šuškalo da od tada nisu u vezi, ona je podelila jednu fotografiju na kojoj je označila Svetozara, a sve se to desilo za Novu godinu. 

 

Lep vam let i nek vam je mekan pad. Živeli — poručila je ona tada i na post označila muža.

 

 

Ona na svom Instagram profilu često deli fotografije sa projekata kojih je deo, a retko deli privatne fotografije. 

 

Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu. Predstavnici sedme umetnosti su se upoznali 2000. godine, a venčali su se šest godina kasnije.

 

Svetozar i Jelena važe za najrespektabilnije u svom poslu, a pre 16 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu nerado govore.

 

Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna — rekao je glumac jednom prilikom za medije.

 

 

makonda-tracker