slatko da slađe ne može

Kraljica Elizabeta ga je jela 91 godinu, a sad ga pravi MEGAN MARKL: Novi posao vojvotiknje od Saseksa će vam se dopasti

0

Nakon što je obelodanila svoj novi biznis njeni fanovi su - oduševljeni 

MEGAN POKRENULA NOVI BIZNIS - PRESLADAK JE
MEGAN POKRENULA NOVI BIZNIS - PRESLADAK JE foto: Shutterstock / lev radin

Nakon što je obelodanjeno da Megan i Hari snimaju nove emisije za čuveni Netfliks iz porodice vojvode i vojvotkinje od Saseksa stižu nove, lepe vesti.

 

Megan Markl je pokrenula novi biznis, a priča je lansirana tako što su teglice sa slatkim namazima dostavljeni na kućne adrese njenih vernih prijatelja.

 

Kada su ih otvorili imali su šta i da vide - teglice su bile pune ukusnog džema od raznog voća i sa bredniranim etiketama koje su bile sve samo ne obične.

Novi brend vojvotkinje od Saseksa nosi naziv "American Riviera Orchard", a osobe poput Trejsi Robins, modnog dizajnera, i Delfine Blekije, supruge polo igrača Nača Figuerasa, već mogu da posvedoče o kvalitetu i ukusu ovih proizvoda.

 

Na Instagramu kako bi se zahvalila Megan na poklonu, Trejsi je podelila fotografiju tegle džema okružene limunima.

 

- Hvala na ukusnoj korpi! Apsolutno volim ovaj džem pa nisam sigurna da ću ga deliti sa bilo kim. Hvala M! - pisalo je u opisu objave.

TEGLICE DŽEMA KOJE PRAVI MEGAN MARKL
TEGLICE DŽEMA KOJE PRAVI MEGAN MARKLfoto: Instagram / mrstracyrobbins

Delfina je bila podjednako zadovoljna što je primila slatku poslasticu i podelila je sliku svog ukusnog doručka sa tostom prekrivenim džemom, sedeći pored tegle Meganine teglice.

 

- Džem od jagoda me čini srećnim. Volim tvoj džem - označivši Instagram stranicu American Riviera Orchard.

 

Megan je prvi put predstavila svoj novi poduhvat još u martu kada je pokrenula veb stranicu i Instagram stranicu sa nazivom ovog brenda.

DŽEM KOJI PRAVI MEGAN MARKL
DŽEM KOJI PRAVI MEGAN MARKLfoto: Instagram/delfinablaquier

Takođe je objavila promotivni video na kojem se vojvotkinja bavi raznim aktivnostima. Iako tad nisu bili otkriveni nikakvi detalji o njenom brendu, moglo je da se nasluti da je u priči priprema hrane. Na fotografijama su bili kuvari, pribor za jelo, posuđe, salvete i stolnjaci, i raznovrsna hrana u rasponu od džemova i želea do namaza i putera.

 

Ovo je mnoge podsetilo na kraljicu Elizabetu koja je čak 91 godinu za doručak jela kriške hleba sa puterom i džemom od jagoda.

DŽEM OD JAGODA JE OBOŽAVALA KRALJICA ELIZABETA
DŽEM OD JAGODA JE OBOŽAVALA KRALJICA ELIZABETA foto: Profimedia, Shutterstock/Africa Studio

Čini se da je možda baš to bio motiv da se Megan okrene pravljenju ovih ukusnih pikanterija, a da li će njen džem od jagoda postati popularan koliko i onaj kraljice Elizabete ostaje da vidimo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak analizira govor tela Megan Markl 

 

makonda-tracker