NEOBIČNA SITUACIJA

Da li je zaista TEGLICA DŽEMA raskrinkala prevaru Đerara Pikea? Šakira posle skoro dve godine otkrila ISTINU

0

Prošlo je skoro 2 godine od skandaloznog raskida lepe pevačice i fudbalera, a i dalje su često tema pisanja medija 

ŠAKIRA I PIKE SU SE RAZIŠLI POSLE 10 GODINA BRAKA
ŠAKIRA I PIKE SU SE RAZIŠLI POSLE 10 GODINA BRAKAfoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Latinoamerička diva, pevačica Šakira saznala je polovinom 2022. godine da je njen obožavani muž, fudbaler Đerar Pike vara. Čitava fama nastala je zbog tog saznanja, a ona je dugo patila i trudila se da mu zakomplikuje život i učini ga što težim.

 

I dok su se Pike i njegova nova devojka Klara Čija krili od medija Šakira se trudila da gotovo svakog dana napravi neku novu scenu o kojoj su brujali svetski mediji.

 

Na kraju, pevačica je digla ruke od svega i preselila se sa svojim sinovima u Ameriku gde su započeli novi život daleko od medija, skandala i svega kroz šta su prolazili tih meseci.

Mnogi su se pitali šta je navelo Pikea da takvu ženu zameni drugom, a kolale su i razne priče o tome kako je Šakira saznala za prevaru.

 

Tada smo u stranim medijima mogli da pročitamo da je navodno shvatila da je Pike vara kad je u svom domu pronašla teglicu džema od jagode.

 

I to ne bi bilo ništa čudno da ona nije dobro znala da džem od jagode ne vole ni Pike, a ni njena deca. Otvorila je navodno frižider i shvatila da ju je neko pojeo dok je ona bila na službenom putu.

 

ŠAKIRA JE KRENULA U NOVO POGLAVLJE SVOG ŽIVOTA
ŠAKIRA JE KRENULA U NOVO POGLAVLJE SVOG ŽIVOTA foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

 

Prošlo je mnogo dana, a Šakira je odlučila da otkrije i da li je zapravo istina da je ovako otkrila da je muž vara.

 

- Nije istina - priznala je Shakira u intervju za The Sunday Times i time objasnila da ipak nije na taj način razotkrila Pikeovu aferu.

 

Da podsetimo, pre razlaza njih dvoje su bili u braku 10 godina i iz njega su dobili dva sina, Sašu i Milana. 

 

Nakon razlaza Šakira  je izbacila veliki hit sa rečima u kojima se pominje marmelada, koji su i nastali kao asocijacija na tu situaciju, a u kojima je suptilno spomenula Pikea i njegovu novu devojku Klaru Čiju Marti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Pike javno ponizio Šakiru

 

 

makonda-tracker