skupo, udobno i trendi

Štikle je zamenila parom RAVNIH PAPUČA od čije cene "boli glava": Megan Markl se kune u njih, a i Srpkinje ih obožavaju

0

Udobne, kožne, Hermesove papuče su komad koji već godinama nosi titulu najomiljenije letnje obuće i čini se da će tako ostati još mnogo decenija 

PAPUČE MEGAN MARKL KOŠTAJU 760 DOLARA
PAPUČE MEGAN MARKL KOŠTAJU 760 DOLARA foto: EPA / ROBERT PERRY

Megan Markl i princ Hari ponovo su u žiži interesovanja stranih medija nakon što su objavili da su potpisali dva nova ugovora za snimanje dve emisije za čuveni Netfliks.

 

Iako su mnogi nagađali o čemu će ovog puta biti reč i da li će ponovo na udaru biti kraljevska porodica, par ih je razočarao. Ovog puta ništa od toga.

 

O temama serijala samo nedavno pisali, a sada Megan Markl nastavlja pleni pažnju, dok se sa svojim suprugom pojavljuje na snimanju polo emisije u Palm Biču.

 


Megan Markl je poznata po tome da je pasionirana ljubiteljka vrtoglavo visokih štikli, ali nakon komentara da im nije mesto na polo terenu lepa Megan je odlučila da ih zameni jednostavni, kožnim, ravnim papučama, koje koštaju neverovatnih 760 dolara.

 

U pitanju su Hermes japanke u boji kože, koje su godinama omiljeni izbor žena širom sveta, a često smo imali prilike da ih vidimo i na poznatim Srpkinjama.

MEGAN IMA PAPUČE KOJE KOŠTAJU VIŠE OD 700 DOLARA
MEGAN IMA PAPUČE KOJE KOŠTAJU VIŠE OD 700 DOLARA foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovog puta Megan se odlučila za veoma jednostavan stajling sačinjen od jednostavne plave široke pamučne košulje i belih, takođe širokih pantalona.

 

Delujući opušteno i opušteno, paru su se pridružili bliski prijatelji i Netfliks filmske ekipa. I Hari je bio kežual obučen u jednostavnim crnim farmerkama i sivoj majici.

 

KEŽUAL IZDANJE PRINCA HARIJA
KEŽUAL IZDANJE PRINCA HARIJAfoto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ovog puta Hari i Megan su stajlinge uskladili sa prilikom i čini se da su postigli pun pogodak. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak analizira govor tela Megan Markl i princa Harija

 

makonda-tracker