pomirenje ili ipak ne?

Dva uslova, pa da razmisli: Megan Markl otkrila šta princ Vilijam i Kejt Midlton treba da urade kako bi izgladili odnose

1

Princeza i princ od Velsa treba da odluče hoće li ispuniti uslove koje im je postavila Megan Markl 

MEGAN TRAŽI IZVINJENJE I LJUBAZNOST - USLOVI ZA POMIRENJE SU TU
MEGAN TRAŽI IZVINJENJE I LJUBAZNOST - USLOVI ZA POMIRENJE SU TU foto: James Gourley/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanska kraljevska porodica u poslednjih nekoliko meseci bila je u centru pažnje domaće i strane javnosti zbog niza loših vesti koje stigle iz Palate. Prvo smo čuli da kralj Čarls boluje od karcinoma, a potom je otkriveno da je i Kejt podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji, jer je i njoj dijagnostifikovan rak.

 

Princ Hari je bio u poseti ocu, gde su se na kratko sreli i razgovarali o njegovom zdravstvenom stanju, a njegova supruga Megan Markl je za to vreme ostala u Americi sa svoje dvoje dece. 

 

Hari i Megan su navodno za Kejtinu bolest saznali kada i ostatak sveta, preko potresne video poruke u kojoj je ona iznela detalje bolesti i poručila svima da se oseća dobro i da će iz preventivnih razloga krenuti sa terapijama.

 

Ubrzo nakon toga strani mediji su pisali o tome da je Kejt pozvala princa Harija i Megan Markl da dođu u Britaniju, jer bi želela da vidi njihovu decu. Od tada se spekuliše hoće li doći do pomirenja dva posvađana brata, a mnogi nisu bili optimistični u vezi sa tim. 

 

I dok se princ Hari sprema da u maju ponovo dođe u Britaniju Megan Markl nije spremna da ponovo kroči na tlo ove zemlje. Kako prenosi The Mirror, da bi ponovo došla i otišla u posetu princezi od Velsa Megan je zahtevala da članovi kraljevske porodice ispune dva važna zahteva. 

 

MEGAN I HARI IMAJU POSEBNE ZAHTEVE ZA POMIRENJE SA KEJT I VILIJAMOM
MEGAN I HARI IMAJU POSEBNE ZAHTEVE ZA POMIRENJE SA KEJT I VILIJAMOM foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

 

- Hari bi volio da dođe do pomirenja, ali u potpunosti podržava svoju suprugu i sve dok ona ne oseti da je kraljevska porodica dovoljno ljubazna prema njoj i dok joj se ljubazno ne izvine zbog prošlosti, to se neće dogoditi - rekao je kraljevski stručnjak Tom Kvin.

 

Osim ove vesti, mnoge je iznenadila još jedna koja je saopštena ovih dana, a tiče se ponovnog snimanja dve Netflixove serije. Iako se odmah pomislilo na to da će opet na udaru biti kraljevska porodica to se ipak neće desiti.

 

Ovoga puta fokus će biti na kuvanju i američkom polo prvenstvu, a da li će posvađani članovi kraljevske porodice uspeti da pronađu zajednički jezik i izmire se ostaje nam da vidimo u mesecima koji su pred nama. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

BBC povukao podkast o Megan i Hariju

 

makonda-tracker