božanstvena

Megan Markl u haljini kakvu Kejt Midlton nikad neće obući: Romantična, seksepilna, uz smeo detalj koji je hit decenije

2

Dok princeza od Velsa mora da misli o nijansi laka za nokte koja joj je dopuštena, njena jetrva može sebi da dozvoli seksepil u stilu

Princ Hari i Megan Markl posle humanitarnog polo meča na Floridi
Princ Hari i Megan Markl posle humanitarnog polo meča na Floridifoto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, učestvovao je juče u dobrotvornom polo meču u Majamiju, gde je odneo pobedu, a pehar mu je uručila njegova supruga Megan Markl.


Kraljevski par tada se nežno poljubio, što nije nešto na šta smo navikli kada je u pitanju britanska kraljevska porodica, ali Hari i Megan nikad nisu preterali marili za pravila i često razmenjuju nežnosti u javnosti.


Vojvotkinja od Saseksa nije samo ovim iznenadila, već je na meč stigla u kreaciji kakva bi verovatno izazvala veliko čuđenje među ostalim suprugama britanskih prinčeva, ali je bez sumnje po ukusu zaljubljenica u modu.

Izbor Megan Markl bila je romantična haljina kalifornijske modne kuće Heidi Merrick, nazvana Ginger, čiji je ključni detalj prorez ispod grudi. Definitivno nešto što nećemo videti na Kejt Midlton, kraljici Kamili i vojvotkinji Sofi, koliko god decentan ovaj prorez bio!

1 / 5 Foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Oni su, inače, među vodećim trendovima već nekoliko godina, pa je teško zamisliti neku kolekciju poznate modne kuće bez izreza na neočekivanim mestima, a njih smo viđali na elegantnin haljinama, bluzama, pantalonama, farmerkama (Jelisaveta Orašanin Teodosić ima fenomenalne!), na patikama i čizmama...

 

Megan Markl u romantičnoj haljini modne kuće Heidi Merrick, koja je nazvana Ginger i krasi je prorez ispod grudi
Megan Markl u romantičnoj haljini modne kuće Heidi Merrick, koja je nazvana Ginger i krasi je prorez ispod grudifoto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Dizajnirana kao tzv. halterneck haljina, Meganina toaleta se vezuje iza vrata, dok su ruke i ramena otvoreni, a širi se od struka i pada do midi-dužine. Iza vrata se nalazi velika i upečatljiva mašna čije trake padaju niz leđa, a ona doprinosi još šarmantnijem izgledu.

Haljina je izrađena od svile i konoplje, ima džepove koji je čine vrlo praktičnom, a lepršava je i vrlo nežne nijanse slonovače.

 


Vojvotkinja od Saseksa ponela je uz to nude salonke modne kuće Aquazzura, Valentino belu tašnicu sa zlatnom kopčom i lancem, a sve je upotpunila mačkastim Heidi Merrick naočarima za sunce.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo Srbina koji je čuvao princa Harija

 

makonda-tracker