šta vi mislite?

"Neprijatno" ju je sklonila od Harija: Novi snimak Megan Markl zbog kog je na društvenim mrežama opet OTVORENO PROZIVAJU

0

Megan Markl ponovo je dospela na metu komentar javnosti, i to nakon poziranja sa suprugom i njegovim timom posle pobede na polo utakmici.

Megan Markl i princ Hari prilikom svog poslednjeg javnog pojavljivanja
Megan Markl i princ Hari prilikom svog poslednjeg javnog pojavljivanjafoto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Megan Markl i princ Hari nastavljaju sa svojim poslovnim aktivnostima, a čini se da će ovog proleća svakako imati mnogo toga na svom umu, kao i noviteta po pitanju profesionalnih angažmana.

 

Naime, nakon što su već mediji preneli da će par raditi na čak dvema novim serijama za platformu Netfliks, s kojom su već sarađivali, otkriveno je da će Megan biti zvezda šoua koji će se baviti "radošću kuvanja, baštovanstva, zabave i prijateljstva". Druga serija pak baviće se sportskim temama, te će u fokusu biti polo.

 

Megan je u martu, takođe, predstavila svoj brend Voćnjak američke rivijere, koji je još uvek poprilično misteriozan, s obzirom na to da još uvek nema zvaničnog sadržaja na njemu. Navodi se da će nuditi hranu, poput džema i putera, kao i raznu prodaju stvari za kuhinju, ali i šmiku, kozmetiku, proizvode za negu kose...

 

 

Njihovo poslednje pojavljivanje odigralo se u petak, u polo klubu u Velingtonu, gde je par pozirao kako bi obeležili pobedu Harijevog tima.

 

U video-snimku koji kruži društvenim mrežama, Megan se uslikala sa Harijem i njegovim timom, kada im je prišla žena koja je stala da se slika sa Harijeve strane.

 

Megan Markl
foto: sussexroyal_hm/Instagram printscreen

Ipak, to se vojvotkinji od Saseksa nije previše dopalo.

 

Hoćete li da dođete ovde? — pitala ju je  i nasmešila se, pokazujući ženi da stane s njene leve strane, umesto s Harijeve, a onda je ponovo neko predložio ženi da se pomeri, što je ona i uradila i pozirala, potom, pored vojvotkinje.

 

Strani mediji ovaj njen potez nazvali su neprijatnim.

 

Megan Markl
foto: sussexroyal_hm/Instagram printscreen

 

Ovaj snimak odmah je postao viralan na društvenim mrežama, gde je prikupio dosta komentara.

 

Deluje nesigurno kad je reč o njenom mužu. To je razlog zbog kog je "zakačena" za njega i bilo kojoj ženi koja bi stala kraj njega bi rekla da stane kraj nje.

 

Megan Markl, Princ Hari
foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

 

Drugi je dodao: — Meganina kontrološuća ličnost se vidi, nedostaje joj milosti i darežljivog duga. Ona se uključila u Harijev pobednički tim. Zastrašujuće.

 

U ovoj situaciji, Megan je uručila Hariju trofej, poljubila ga i pozirala s njegovim timom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker