(foto)

Tamara — prelepa trudnica, a tu su i deca, osmesi, proleće... Omiljeni srpski glumci ponovo pokazali svoje prijateljstvo

0

Srpski glumci koje publika obožava često provode zajedno, sada i sa svojom decom.

Klasići na proslavi rođenja Vasilija, sina Miloša Bikovića
Klasići na proslavi rođenja Vasilija, sina Miloša Bikovićafoto: tamaradragicevic/Instagram

Srpski glumci koji su 2007. godine upisali Fakultet dramskih umetnosti, u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, već godinama su miljenici publike.

 

Reč je o klasi koju čine Miloš Biković, Anja Alač Josifovski, Ivan Mihailović, Uroš Jakovljević, Ana Gaćeša Kostić, Nina Janković Dičić, Miljana Gavrilović, Stojan Đorđević, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Tamara Dragičević i Mateja Popović.

 

Ne samo što su popularni, ostvareni i uspešni, oni su i dalje nerazdvojni, 17 godina kasnije, pa ih neretko u originalnoj postavi možemo videti na druženjima, crvenim tepisima, putovanjima, proslavama rođenja dece...

 


Većina njih je i danas nerazdvojna, neki su se i okumili, glumili zajedno, srodili, ali ostali su pravi prijatelji.

 

I danas, kada svi imaju obaveze, popularnost i mnogo posla, ne propuštaju priliku da se vide i provedu vreme zajedno, u što većem društvu, a sada kada imaju decu, i njih vode na zajednička okupljanja.

 

Nove fotografije klasića nastale su u Beogradu, a na njima su Tamara Dragičević, koja je nedavno proslavila 35. rođendan, Miloš Biković, koji je boravio u Rusiji, Ivan Mihailović, Miljana Gavrilović i Anja Alač, koje su nedavno postale mame ponovo, kao i Ana Gaćeša Kostić.

 

 

Tamara i Anja su, sudeći po slikama, povele ćerke, a svi su bili nasmejani i harizmatični.

 

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/tamaradragicevic

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Tamara Dragičević proslavila rođendan

 

makonda-tracker