porodične veze

Ne zna se ko je popularniji u ovoj porodici: Znate li da je Branka Pujić tetka jednog od najpoznatijih srpskih glumaca?

9

Porodične veze najpoznatijih glumaca domaće javne scene mnogima nisu poznate, a čini se da je talenat u njihovim genima

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedan od najpoznatijih glumačkih parova domaće javne scene svakako su Branka Pujić i Dragan Jovanović. Oni su se zavoleli na snimanju filma "Sveto mesto", a kruna njihove ljubavi jeste ćerka Anđela.

 

Sve popularnija Anđela osvojila nas je u seriji "Vojna akademija", a u poslednje vreme niže uspehe u filmu "Nečista krv: greh predaka", kao i seriji "Nečista krv" u ulozi Tašane. Takođe, ona uživa u ljubavi s proslavljenim sportistom Mihailom Dudašem.

 

 

Ipak, Branka, Dragan i Anđela nisu jedini poznati glumci u toj porodici. 

 

Jednom prilikom je Branka otkrila da su njeni sestrići poznati glumci Petar i Igor Benčina!

 

Moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela.

 

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

 

Petrova supruga je takođe jedna od najpoznatijih domaćih glumica, Tamara Dragičević, njen brat je glumac Miodrag Dragičević, a njegova supruga Olivera Bacić. Tu nije kraj svim glumačkim porodičnim vezama naših najpoznatijih glumaca!

 

 

makonda-tracker