dan za pamćenje

Posebna torta, trudnički stomačić i mnogo smeha: Tamara Dragičević proslavila rođendan u predivnoj atmosferi

0

Iako nema običaj da deli privatne trenutke, šarmantna glumica sada je otkrila kako je izgledalo njeno rođendansko slavlje na kom je okupila najmilije

Tamara Dragičević na rođendanskoj proslavi
Tamara Dragičević na rođendanskoj proslavifoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Glumica Tamara Dragičević juče je proslavila 35. rođendan, a tim povodom okupila je najbliže.


Ona je organizovala slavlje na otvorenom, na kom je uživala u svom posebnom danu u društvu porodice i prijatelja, a na slavlju je bilo mnogo mališana, koji su bili zaslužni za veoma vedro raspoloženje.


Tamara, koja trenutno sa suprugom i poznatim glumcem Petrom Benčinom čeka treće dete, ugasila je i svećice pred svojim gostima nakon rođendanske pesme, i to na beloj torti na kojoj je nacrtana silueta trudničke figure uz natpis "1+1=3".

 


Za ovu priliku glumica je odabrala udoban i lagan komplet od džinsa, sastavljen od košulje širokog kroja i komfornih bermuda, koje krase crvene tračice sa strane, a kosu je pustila da pada u talasima.

 


Porodici Dragičević-Benčina je naruku išlo vreme, pa je slavlje organizovano na najtopliji dan u dosadašnjem toku godine, po letnjem vremenu, uprkos tome što je proleće tek počelo.


Glumica, koju smo gledali brojnim uspešnim ostvarenjima poput filmova "Montevideo, Bog te video" i "Toma", serije "Vojna akademija" i brojnih pozorišnih serija, nedavno je saopštila simpatičnom fotografijom da je u drugom stanju.

 

Tamara Dragičević i  Petar Benčina u braku su od 2016. godine
Tamara Dragičević i Petar Benčina u braku su od 2016. godinefoto: Printscreen/Instagram/tamaradragic

Ona s Benčinom već ima ćerku Stašu i sina Lazara, a nema običaj da deli mnogo detalja o svom privatnom životu, pa su fotografije ovog slavlja prava poslastica za njene fanove.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Znate li pravo ime Eve Ras?

 

makonda-tracker