modni duel

Pod ruku s Bikovićem — NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA! Tamara Dragičević i Nina Janković STILIZOVANE ZA 10 na"Čuvarima formule"

0

Na premijeri "Čuvara formule" u Beogradu modni duel imale su koleginice Nina Janković Dičić i Tamara Dragičević.

nina janković dičić, miloš biković i taamra dragičević
nina janković dičić, miloš biković i taamra dragičevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Film "Čuvari formule" imao je, nakon uspeha na međunarodnim festivalima, svoju premijeru i u Beogradu, gde su se okupila brojna poznata imena glumačke javne scene.

 

Na premijeri su se pojavili mnogobrojni gosti iz sveta filma, muzike i sporta, među njima i Srđan Žika Todorović s mamom Snežanom Matić, Aleksa Avramović sa suprugom, Konstrakta Đurić, Aleksandar Srećković Kubura, Sloboda Mićalović, Nataša Ninković i mnogi drugi.

 

Tu su se našli i najpopularniji predstavnici među domaćim glumcima. Na crveni tepih stigao je Miloš Biković, ali ne u društvu svoje trudne partnerke Ivane Malić, već sa Tamarom Dragičević i Ninom Janković Dičić.

 

Tamara i Nina bile su obučene ni izbliza slično, ali obe su bile stilizovane za desetku u totalno različitim stajlinzima, kako se od njih obično i očekuje.

 

Nina je ponela all black autfit kojim je dominirao oversized crni sako, koji je ukombinovala sa čipkastom mini-haljinom i crnim kaubojkama, a plenila je i dobrim ukusom i diskretnim seksepilom.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Tamara se pak odlučila za plavu haljinu, baš za crveni tepih, plišanu i zatvorenu, koja prati liniju tela, a ukombinovala ju je sa bordo tašnicom i čizmama sa zmijskim printom. I obuću i torbicu imali smo već prilike da vidimo u Tamarinim autfitima za premijere filmova i proslave.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Bonus video

Premijera "Čuvara formule" u Sarajevu

 

 

makonda-tracker