predivno!

"Nismo najbolji, ali..." Kako su omiljeni srpski glumci izgledali pre 13 godina? (VIDEO)

0

"Klasići" je simpatičan naziv za glumce koji su pohađali istu klasu na fakultetu, a oni se i dalje drže godinama kasnije

Srpski glumci sa klase 2007.
Srpski glumci sa klase 2007.foto: Instagram printscreen / ankaoninsta

Srpski glumci koji su 2007. godine upisali Fakultet dramskih umetnosti, u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, već godinama su miljenici publike i ostvaruju velike uspehe, svako u svom domenu.

 

Ne samo što su popularni, ostvareni i uspešni, oni su i dalje nerazdvojni, 17 godina kasnije, pa ih neretko u originalnoj postavi možemo videti na druženjima, putovanjima, proslavama rođenja dece, a to je baš bilo slučaj nedavno, kada je Miloš Biković dobio sina.

 

Reč je o klasi koju čine Miloš Biković, Anja Alač Josifovski, Ivan Mihailović, Uroš Jakovljević, Ana Gaćeša Kostić, Nina Janković Dičić, Miljana Gavrilović, Stojan Đorđević, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Tamara Dragičević i Mateja Popović.

 

Pre dve godine, Tamara Dragičević je podelila snimak sa njihovih studija, gde su zajedno otpevali pesmu "Plava ptica" i pokazali da su talentovani i za pesmu, ne samo za glumu.

 

Moja klasa! Snimak od pre 11 godina , nasih prvih 15 godina!
Nismo najbolja klasa, ali jesmo posebna! Volim vas
— napisala je sa setom, a potom se i njena koleginica Miljana Gavrilović prisetila divnih uspomena.

 

Koliko je ovde svega, ljubavi, energije, sreće, uspona, padova, podrške, ma svega majko sveta, kad bi samo ljudi znali — istakla je glumica.

 

Klasići na proslavi rođenja Vasilija, sina Miloša Bikovića
Klasići na proslavi rođenja Vasilija, sina Miloša Bikovićafoto: tamaradragicevic/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Glumci recitovali pesme Desingerice i Karleuše

 

makonda-tracker