foto/video

Uz najpopularnije srpske glumce i ispoštovanu tradiciju: Kako je Miloš Biković proslavio rođenje sina?

0

Miloš Biković postao je otac dečaka kome su dali ime Vasilije.

Popularni 'klasići' na Bikovićevoj proslavi
Popularni "klasići" na Bikovićevoj proslavifoto: tamaradragicevic/Instagram

Glumac Miloš Biković postao je otac pre nekoliko dana, kada je njegova partnerka Ivana Malić na svet donela njihovog prvog sina. Kako su preneli domaći mediji, dečak je dobio ime Vasilije.

 

Ime je prvi otkrio glumčev kolega Miloš Petrović Trojpec, fotografijom s novopečenim tatom, gde je odao da slave rođenje malog Vasilija, ili, odmilja, Vase. 

 

Biković je rođenje prvog deteta proslavio s prijateljima i kolegama, a oni su delili momente s vesele žurke, kojoj su prisustvovali njegovi popularni "klasići". Poznato je da su glumci s istih klasa, po nepisanomm pravilu, jako bliski, a to je i slučaj s ovom generacijom, kojoj pripadaju i Jelisaveta Orašanin Teodosić, Tamara Dragičević, Nina Janković Dičić, Miodrag Radonjič, Anja Alač Josifovski...

 

 

Svi oni proveselili su se s novopečenim tatom, kom su oko glave vezali pocepanu majicu.

 

Proslavi nije prisustvovala Miljana Gavrilović, koja se i sama porodila pre nekoliko dana i na svet donela treće dete, ćerku Hristinu.

 

Kako će izgledati život Miloša Bikovića s bebom?

 

Glumac je pre nekoliko dana gostujući u emisiji Pop Tok, na Novoj S otkrio da se neće odreći starog načina života i da će sa porodicom živeti na relaciji Beograd-Moskva.

 

Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo-vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans — rekao je Biković u emisiji "PopTok", a onda istakao da je njegova verenica njegovo sidro.

 

Ivana Malić i Miloš Biković postali su roditelji dečaka
Ivana Malić i Miloš Biković postali su roditelji dečakafoto: Instagram / ivanamalic

 

Za mene Ivana i porodica znači sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima. U jednoj rečenici — zaključio je Biković.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Proslava rođenja sina Miloša Bikovića

 

makonda-tracker