šuška se

"Megan Markl je sve iskalkulisala!" Ovaj potez vojvotkinje od Saseksa u jeku bolesti Kejt Midlton nazivaju MONSTRUOZNIM

0

Dok se neki od najistaknutijih članova porodice bore protiv karcinoma, Megan Markl nastavlja sa svojim planovima, a mnogi komentarišu da ništa nije slučajno

Kejt MIdlton i Megan Markl na Vimbldonu
Kejt MIdlton i Megan Markl na Vimbldonufoto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Britanska kraljevska porodica suočila se s velikom krizom proteklih meseci.


Za kratko vreme, od raka su oboleli kralj Čarls III, princeza od Velsa Kejt Midlton i vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson, a sve je pratilo i mnogo teorija zavere i spekulacija u vezi sa stanjem supruge princa Vilijama.


U jeku čitave ove drame Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, pokrenula je novi poslovni projekat, a mnogi veruju – ne slučajno.

Nekoliko minuta pre nego što je princ Vilijam stao za govornicu da održi govor na dodeli nagrade posvećene princezi Dajani, dok se još šuškalo šta li se dešava s Kejt Midlton, Megan je objavila da pokreće lifestyle brend American Riviera Orchard, čime je postala jedna od glavnih tema u medijima.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

Kritizeri kažu da je Megan Markl, štaviše, računala s problemima u kraljevskoj porodici da privuče pažnju javnosti.


Megan je iskalkulisala da misterija u vezi s Kejtinim zdravljem i bolest kralja Čarlsa znače da se kraljevskoj porodici posvećuje više pažnje nego inače i da bi mogla imati koristi od te pažnje – rekao je za Mirror kraljevski biograf Tom Kvin.

 

"To je zaista monstruozno", "Ako je ovo tačno, ona je beskrupulozna", "Ta žena stvarno misli samo na reklamu"... neki su od komentara, ali nije malo ni onih koji napominju da Megan tada nije znala da Kejt Midlton ima rak i da, u svakom slučaju, ona vodi sopstveni život.


On je nagovestio da je Megan strateški iskoristila i trenutak kada je uručivana nagrada The Diana Awards, baš u momentu kad je trebalo da govori njen dever princ Vilijam. Njen suprug princ Hari se, inače, obratio okupljenima putem video-linka, i to nakon što je Vilijam otišao kući.

 

Megan Markl udata je za princa Harija od 2018.
Megan Markl udata je za princa Harija od 2018.foto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Zaista je značajno što je Meganin novi brend American Riviera Orchard lansiran istog datuma kada i dodela Dajanine nagrade. Megan je sebe uvek doživljavala kao Dajaninu naslednicu – kaže Kvin.


Ona sebe vidi kao da pati zbog medija, baš kao što oseća da je Dajana patila, ali će, makar na ovoj"strani bare", dobiti i ogromnu količinu kritika da samo pokušava da unovči Dajanino nasleđe – ističe Tom Kvin.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker