dilema je ogromna

Dobro je za brend, ali... Megan spremna za OGROMAN USTUPAK iz poštovanja prema Kejt Midlton?

0

Iako se ime Megan Markl pojavilo na spisku potencijalnih zvanica na važnom događaju, ona navodno još uvek nije potvrdila da dolazi, a mogla bi da odbije poziv zbog princeze od Velsa

Kejt Midlton i Megan Mark navodno od početka imaju loš odnos
Kejt Midlton i Megan Mark navodno od početka imaju loš odnosfoto: EPA / NIC BOTHMA

Kejt Midlton, princeza od Velsa, saopštila je nedavno da boluje od raka i da je podvrgnuta "preventivnoj hemioterapiji", a to bi moglo da promeni neke od planova unutar britanske kraljevske porodice.


Iako mediji javljaju da princ Hari ne planira da se pomiri s princem Vilijamom i snahom dok ne dobije "ponizno izvinjenje", o čemu se, istini za volju, nije oglašavao, navodno su njegova supruga i on spremni da poprave svoj odnos najbližima.


Princ Hari uskoro će iz Amerike ponovo doći u rodnu Englesku, povodom desetogodišnjice Igara nepobedivih (Invictus Games), takmičenja čiji je osnivač, a već neko vreme se spekuliše da će mu se pridružiti i supruga Megan Markl.

Kako sada kaže izvor blizak porodici, nije isključeno da se ona ipak neće pojaviti na britanskom tlu jer zna da članovi kraljevske porodice prolaze kroz teške trenutke.

 

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hari i Megan žele da poprave odnos s njegovom porodicom, ali znaju da sad možda nije pravi momenat, naročito u svetlu Kejtinog saopštenja o karcinomu – ističe anonimni izor za Express.


Oni će rado sačekati pravi trenutak pre nego što porade na popravljanju situacije i izgradnji mostova – ističe insajder.


Ime Megan Markl pominje se kao deo spiska zvanica na obeležavanju 10. godišnjice Igara nepobedivih koje je zakazano za 8. maj, a trebalo bi da se održi u Katedrali Svetog Pavla. Ipak, ona nije ni potvrdila ni demantovala da stiže, a detalji organizacije slavlja se čuvaju u tajnosti.


I Hari i Megan su navedeni kao gosti i zakazan je govor, ali još uvek stoji znak pitanja iznad toga hoće li se Megan pojaviti – kaže neimenovani izvor.

 

Britansku kraljevsku porodicu na okupu ne viđamo već godinama, a teško da će se to uskoro promeniti
Britansku kraljevsku porodicu na okupu ne viđamo već godinama, a teško da će se to uskoro promenitifoto: EPA-EFE/STR

Njeno ime je upisano uz reči "tek treba da potvrdi" – dodao je.

Da li Megan Markl dolazi u Englesku?


Početkom marta, kraljevski biograf Tom Kvin tvrdio je da princ Hari pritiska suprugu da mu se pridruži na obeležavanju jubileja njegovog takmičenja Igre nepobedivih.


Igre nepobedivih su jedna od retkih oblasti u Harijevom životu gde se oseća kao da je na svom terenu. Nema sumnje da je pomaganje vojnicima s invaliditetom dobra stvar, pa je to nešto što Hari radi ne okrećući sve tako da on bude u centru pažnje. To je dobro za brend Saseksovih, ali samo ako je i Megan tu – naglašava Kvin.


Dakle, on definitivno vrši pritisak na nju da mu se pridruži – tvrdi on.

 

Megan Markl na nedavno održanom panelu
Megan Markl na nedavno održanom panelufoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

Ima li u tome istine i hoće li se vojvotkinja od Saseksa zaista pojaviti u Engleskoj, ostaje da se vidi jer je novinar Omid Skobi, koji je navodno blizak s njom, u svojoj knjizi "Završna igra" napisao da megan nema nameru da ponovo poseti Ujedinjeno Kraljevstvo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker