ISTINA

Zašto Megan Markl nikada za Uskrs nije bila sa kraljevskom porodicom? Razlozi su BIZARNI i razočaravajući

0

Na važan dan Megan je imala drugačije planove 

MAGAN NIKADA NIJE SLAVILA USKRS SA KRALJEVSKOM PORODICOM
MAGAN NIKADA NIJE SLAVILA USKRS SA KRALJEVSKOM PORODICOM foto: Epa / Remko de Waal

Megan Markl je prisustvovala velikom broju najvažnijih događaja u kraljevskom kalendaru, od Trooping the Color do njihove godišnje božićne šetnje, ali se vojvotkinja od Saseksa nikada nije pridružila kraljevskoj porodici za njihov uskršnji odlazak u crkvu.

 

Samo nekoliko nedelja pre nego što se udala za princa Harija članovi kraljevske porodice okupili u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor, mestu na kojem se kasnije par i venčao, za Uskrs 2018. godine

 

Vereni par, Hari i Megan, je odlučio da preskoči okupljanje, ali su se kraljici Elizabeti na službi pridružili princ Vilijam, Kejt Midlton (koja je bila trudna sa princom Lujom, koji se rodio kasnije tog meseca), princeza Eugenija i njen tadašnja verenica Džek Bruksbank, princeza Beatris i još mnogo drugih članova kraljevske porodice.

 

 

Uskrs je pao 21. aprila 2019., a Megan je propustila izlazak u crkvu jer je bila trudna sa prvim detetom para (njihov sin, princ Arči, stigao bi samo nekoliko nedelja kasnije, 6. maja). Međutim, princ Hari je otišao solo na događaj.

 

Kraljevska porodica se okupila na uskršnjem odlasku u crkvu 2022. godine, a princ Džordž i princeza Šarlot debitovali su na tom događaju zajedno sa roditeljima. Kraljica Elizabeta je te godine propustila službu, ali izvor je rekao za Pipl da je ona sve pratila onlajn ako nije mogla da ode lično na mesto događaja.

 

MEGAN I HARI SU ODUVEK IMALI DRUGAČIJE PLANOVE OD OSTALIH ČLANOVA PORODICE
MEGAN I HARI SU ODUVEK IMALI DRUGAČIJE PLANOVE OD OSTALIH ČLANOVA PORODICE foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

U međuvremenu, princ Hari i Megan izašli su na Uskrs te godine da bodre sportiste na Invictus igrama u Hagu. Nakon što su sinoć prisustvovali ceremoniji otvaranja događaja, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su gledali neke od sportskih akcija.

 

Megan je pratila princa Harija na božićnim proslavama kraljevske porodice 2017. nakon što su objavili veridbu. Njeno pojavljivanje bilo je odstupanje od tipičnog kraljevskog protokola, pošto nevenčani partneri kraljevske porodice ranije nisu bili pozvani u Sandringem na veliki dan.

 

Kao verenica princa Vilijama 2010. godine, Kejt nije prisustvovala božićnim službama sa njim.

 

MEGAN I HARI NISU ČESTO BILI USAGLAŠENI S OSTATKOM KRALJEVSKE PORODICE
MEGAN I HARI NISU ČESTO BILI USAGLAŠENI S OSTATKOM KRALJEVSKE PORODICE foto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

 

U dokumentarnom serijalu Netfliks-a "Hari i Megan", vojvotkinja od Saseksa se prisetila kada je prvi put provela praznike sa porodicom princa Harija.

 

- Tako se jasno sećam prvog Božića u Sandringemu - rekla je, pa dodala:

 

- Zovem mamu, a ona kaže: 'Kako ide?' A ja sam rekao, 'O moj Bože, to je neverovatno.To je kao velika porodica kakvu sam oduvek želela - dodala je Megan. 

 

Nakon proslave Božića, princ Hari je za BBC Radio 4 rekao da je Božić sa njegovom budućom mladom bio "fantastičan".

 

- Zaista je uživala. Porodici se dopalo što je bila tamo - rekao je on 2017. 

 

Bonus video:

Stručnjak tumači govor tela Megan i Harija

 

makonda-tracker