tajna simbolika

Ako niste pažljivo gledali, sigurno vam je promaklo: 3 SKRIVENA detalja u videu Kejt Midlton koji nose tajnu poruku

1

Video-poruka Kejt Midlton krije nekoliko simboličnih detalja koji su promakli i najpažljivijim gledaocima.

Kejt Midlton je stala na put spekulacijama potresnom video-porukom
Kejt Midlton je stala na put spekulacijama potresnom video-porukomfoto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Video-poruka Kejt Midlton u kojoj je obelodanila da ima karcinom potresla je svetsku javnost i postala glavna tema svih medija.

 

Nakon brojnih teorija o misteriji njenog nestanka nakon abdominalne operacije u januaru, Kejt je stala na put daljim nagađanjima priznanjem da ima karcinom i da je trenutno u ranim fazama preventivne hemioterapije.

 

Ipak, iako deluje da je u toj poruci sve jasno i transparentno, a princeza od Velsa je na dostojanstven, sebi svojstven, način dala sve potrebne informacije i poslala poruku ohrabrenja svima koji se bore i sami sa kancerom, postoje neki detalji koji su mnogima promakli.

 

 

Otkako je video objavljen, pažljivi promatrači su posmatrali svaki detalj, kako bi bili sigurni da im nijedan tajni i suptilan znak ne promiče, a otkrivena su tri detalja o kojima se ne govori i mnogima su promakli.

 

3 tajna detalja u poruci Kejt Midlton

 

Cvetanje trešanja i narcisa

 

Ova poruka usnimljena je na klupi u Vindzoru, u bašti, a u pozadini se vide cvetovi trešnje i narcis, cvetovi koji cvetaju samo u ovo doba godine, piše coventrytelegraph.uk. Verovatno je da to odabrano kao lokacija da bi se sprečite teorije zavere oko vremena kada je usnimljen video.

 

To ima smisla posebno u svetlu poslednje teorije zavere, nakon što su Kejt i Vilijam viđeni na pijaci farmera u Vindzoru, nakon čega su mnogi smatrali da uopšte nisu oni na snimku.

 

Iza Kejt se vidi cvetanje trešnje i narcisa
Iza Kejt se vidi cvetanje trešnje i narcisafoto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Verenički prsten u prvom planu

 

Na kontroverznoj porodičnoj fotografiji koju je princeza od Velsa objavila povodom Dana majki, nije bilo vereničkog i venčanog prstenja, a kasnije je otkriveno da su oni "nestali" nakon što je sama princeza fotošopirala sliku. 

 

Ipak, sada je njen verenički prsten vidljiv na njenoj levoj ruci, kao i burma, čime bi trebalo da se stave tačke na njene navodne sukobe sa suprugom Vilijamom i spekulacije o tome da se razvode.

 

Verenički prsten Kejt Midlton
Verenički prsten Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

"Rak je bio tu"

 

Kejt govori da je rak "bio prisutan" pre abdominalne operacije, ali niko nije potvrdio da ona i dalje ima rak. Hemioterapija je u toku, a opisana je kao "preventivna", što za neke sugeriše da je rečeno jer nije potvrđeno da princeza i dalje ima rak.

 

Detalji operacije nisu nikada objavljeni, a Kejt je rekla da su testovi posle operacije pokazali da je karcinom bio prisutan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker