teško razdoblje

Hoćemo li je zaista videti posle Uskrsa? Poznato je da li se Kejt Midlton vraća na posao u jeku vesti o kanceru

0

Kejt Midlton otkrila je da boluje od karcinoma, a ranije je najavljeno da će se vratiti na posao posle katoličkog Uskrsa.

Kejt Midlton u petak se oglasila zvaničnom video-porukom, u kojoj je ppriznala da je obolela od raka
Kejt Midlton u petak se oglasila zvaničnom video-porukom, u kojoj je ppriznala da je obolela od rakafoto: BBC Studios / Avalon / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, priznala je da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini, te da je podvrgnuta "preventivnoj" hemioterapiji.

 

Iako je najpre rečeno da je Kejt imala operacije u abdominalnoj regiji, te da nije u pitanju karcinom, sada je obelodanjeno da ipak jeste u pitanju strašna dijagnoza. Zapravo, Ketrinin karcinom otkriven je nakon što je podvrgnuta abdominalnoj operaciji na klinici u Londonu, ovog januara, kako je i sama priznala u šokantnoj i emotivnoj video-poruci.

 

Kensingtonska palata rekla je da neće deliti detalje u vezi s tipom karcinoma koji ima princeza, niti kog je stadijuma, a zamolili su ljude da ne spekulišu.

 

Prema se, nakon što je u januaru rečeno da je princeza operisala, iz Palate naglasilo da će se posle Uskrsa vratiti svojim poslovnim dužnostima, čini se da se to ipak neće desiti.

 

Kako saznaje i prenosi Page SixKejt Midlton se neće pridružiti kraljevskoj porodici na ovogodišnjoj vaskršnjoj službi, zbog svoje borbe s karcinomom. Ona je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji, tako da su tretmani njenog lečenja od raka krenuli, ali i dalje se ne zna da li će njeno prvo zvanično pojavljivanje u javnosti zavisiti od hemioterapije.

 

 

Kejt je u petak otkrila da je u "ranim fazama" lečenja, ali nije rekla koliko dugo će ono trajati.

 

Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luiju na način koji je njima prijemčiv i uverimo ih u to da ću biti okej. Kao što sam im rekla, ja sam dobro i sve jača svakog dana, fokusirajući se na stvari koje mi pomažu da ozdravim, svoj um, telo i duh. To što imam Vilijama kraj sebe je sjajan izvor utehe takođe. Isto jesu ljubav, podrška i ljubaznost koju mi pružate. To nam oboma mnogo znači – rekla je u svojoj video-poruci princeza Ketrin i poručila svima koji boluju od raka da nisu sami.

 

1 / 6 Foto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker