ideja

Pristaje svakom obliku lica i naglašava najlepše na njemu: Princeza Šarlin ima NOVU FRIZURU, kakvu ne viđamo svaki dan

0

Princeza od Monaka često i rado i eksperimentiše s frizurama, čak i kada ima kratku kosu, koja ne daje mnogo prostora za to.

Princeza Šarlin od Monaka
Princeza Šarlin od Monakafoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA / POOL

Princeza Šarlin, supruga princa Alberta II od Monaka, predstavila je novi imidž pre nekoliko dana, a reč je o frizuri koja nije idealan izbor za svaki oblik lica


Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka svečano su otvorili 26. Nedelju ukusa, u društvu njihove dece princa Žaka i princeze Gabrijele.


Kraljevski par veoma je posvećen ovoj manifestaciji, koja svake godine predstavlja učenicima osnovnih škola po dva nova proizvoda, a i ove godine je kuvar sa Mišelinovom zvezdicom odabrao hranu koja će biti zastupljena na događaju i uči mališane kako nastaju razna ukusna jela.

Nova frizura princeze Šarlin od Monaka


Princeza Šarlin izgledala je uobičajeno šik, a ponela je karirani pončo brenda Akris, ali je u prvom planu bila njena nova frizura.

 


Supruga princa Alberta već neko vreme ima kratku kosu, a poznata je po eksperimentisanju s frizurama, pa je tako u jednom periodu čak imala čuveni undercut, odnosno obrijan deo glave. Kraća kosa, međutim, ne daje mnogo opcija za menjanje frizura, pa Šarlin od Monaka obično prebacuje šiške na različite načine.

 


Sada se odlučila za kosu podeljenu na razdeljak, u stilu popularnih zavesa-šiški, a reč je o stilu inspirisanom pixie frizurama iz devedesetih.
Vrlo šik i efektna, princezi od Monaka ova frizura stoji fantastično!


Ko treba da nosi razdeljak na sredini?


Sa šiškama uvek treba biti na oprezu jer umnogome mogu da promene utisak kompletnog look-a, a kosa podeljena na razdeljak na sredini glave sjajan je izbor za većinu devojaka.


Kako piše portal Hair, ovakve šiške ili duža kosa podeljena na "čitanku" pristaje skoro svima! Mogu ih nositi oni koji imaju okruglo, ovalno, lice u obliku dijamanta ili srca i savršeno će viti naglašene crte lica.


To stvara iluziju dužine i daje licu savršenu simetriju – objašnjava frizerka slavnih Šeron Spelman.

 

Međutim, dok su ovakve šiške odličan izbor za većinu žena, imajte u vidu da kratka kosa, kakvu ima Šarlin, ne stoji svima jednako lepo, pa budite na oprezu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mašna u kosi - trend sezone

 

makonda-tracker