u stilu crvenkape

U boji strasti, a može da sakrije do 10 kg: Trik "najtužnije princeze Evrope" za besprekoran izgled tokom jeseni i zime

0

Princeza Šarlin od Monaka pojavila se u veličanstvenom monohromatskom izdanju, a njen kaput je biran vrlo pažljivo i zaslužan je wow efekat koji je postigla

Princeza Šarlin od Monaka u crvenom kaputu
Princeza Šarlin od Monaka u crvenom kaputufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kneževina Monako ovih dana započela je obeležavanje Nacionalnog dana Monaka, a prvi događaj na kom se vladajuća porodica okupila bila je služba u Katedrali Gospe od bezgrešnog začeća.


Iako su se okupili svi istaknuti članovi porodice, najviše pažnje privukla je princeza Šarlin od Monaka, koja je poslednjih godina najpoznatija kao "najtužnija princeza Evrope", ali njen osmeh pokazuje da joj ova "titula" više ne pristaje.


Supruga princa Alberta II izgledala je uobičajeno božanstveno, a za ovu priliku odabrala je monohromatski stajling, što je inače retko njen izbor. Ipak, i kada nosi jednobojno, Šarlin ume da ostavi utisak, a ovog puta joj je glavno oružje bila raskošna crvena boja.

Princeza je pozdravila građane u elegantnom kaputu A-kroja, modelu sa širokim reverima koji padaju na ramena i dvorednim kopčanjem, savršenim ako želite da vizuelno suzite figuru i sakrijete eventualni višak u predelu stomaka i kukova.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Uz to je kombinovala crvenu bluzu, čizme modne kuće Manolo Blahnik s visokim štiklama i od prevrnute kože, a u istom tomu bili su i beretka i otmene rukavice.


Kaput A-kroja – jednostavan, a moćan komad za vitkiji stas


U odeću A-kroja spadaju modeli čiji su kukovi širi od ramena, a takvi komadi odličan su način da "podignete" struk, tako da figura deluje veoma vitko.

 

Princeza Šarlin od Monaka u crvenom kaputu
Princeza Šarlin od Monaka u crvenom kaputufoto: EPA-EFE/VALERY HACHE / POOL

Ukoliko ne želite preterano da ističete stomak, bokove i zadnjicu, ovaj kroj je odličan način da u tome budete suptilni, a iako nemate problem s viškom u tom delu tela – efekat je svakako sjajan.


Proteklih godina sve su popularniji kaputi A-kroja, a obično se preporučuje da u gornjem delu tela neki detalj privuče pažnju tako da se postigne balans, pa se obično nose s upečatljivom maramom ili, kao što je učinila princeza Šarlin, brošem.

 

Princeza Šarlin od Monaka u crvenom kaputu
Princeza Šarlin od Monaka u crvenom kaputufoto: EPA-EFE/VALERY HACHE / POOL

Takođe, odličan pomoć u izdužavanju figure su vertikalni detalji, poput dezena, nabora i šavova, zahvaljujući kojima se struk ističe još više i stvara optička iluzije izdužene figure.

 

BONUS VIDEO

Napravite frizuru kao princeza

 

makonda-tracker