emituju moć

Kejt Midlton "prepisivala" od princeze Šarlin? Dva dana posle nje pojavila se u sličnom stajlingu kakav se ne viđa često

0

Uprkos tome što ih slikaju svakodnevno i uvek moraju da budu elegantno, čak ni slavne dame njihovog statusa nije čest slučaj videti u ovakvoj modnoj varijanti

Princeza Kejt Midlton i princ Vilijam od Velsa pred susret s predsednikom i prvom damom Južne Koreje
Princeza Kejt Midlton i princ Vilijam od Velsa pred susret s predsednikom i prvom damom Južne Korejefoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka nosila je nedavno na obeležavanju Nacionalnog dana Monaka vrlo efektnu odevnu kombinaciju od glave do pete u crvenoj boji, koja je odmah preplavila modne portale.


Supruga princa Alberta izgledala je zanosno u crvenom kaputu A-kroja, bluzi i čizmama, dok je na glavi nosila elegantnu beretku, a čini se da je među onima koji su bili oduševljeni njenim izgledom bila i princeza od Velsa Kejt Midlton.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/VALERY HACHE / POOL

Samo dva dana kasnije, i supruga princa Vilijama pojavila se u izdanju u istilu Crvenkape, pa mnogi veruju da to nije slučajnost, budući da potpuno crven stajling nije često videti.

Prilikom susreta s predsednikom i prvom damom Južne Koreje, Kejt Midlton nosila je crvenu pelerinu i haljinu Catherine Walker iste boje, a svoj stil upotpunila je crvenim Gianvito Rossi salonkama, Miu Miu pismo-tašnom i otmenim šeširom.

 

Pogledajte kako je to izgledalo.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Crveno od glave do pete


Odevne kombinacije u potpunosti crvene boje nisu nešto što viđamo često, čak ni u slučaju toliko u javnosti zastupljenih trendseterki kao što su princeza od Velsa i princeza od Monaka.


Boje odeće su daleko moćnije nego što na prvi pogled deluju jer simbolizuju mnogo i šalju važne poruke o našoj podsvesti i ličnosti.

 

Princeza Šarlin od Monaka nosila je crveno od glave do pete samo dva dana pre Kejt Midlton
Princeza Šarlin od Monaka nosila je crveno od glave do pete samo dva dana pre Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/VALERY HACHE / POOL

Veruje da nošenje crvene boje inspiriše i podstiče nas na akciju i inicijativu, a princeza Dajana bila je jedna od retkih poznatih dama koje su često nosile crvene stajlinge.


Saveti za uklapanje crvenih kombinacija

 

  • Uglavnom se crveno od glave do pete preporučuje plavušama i ženama izrazito svetle kože.
  • Najčešće se kombinuje sa crvenim karminom i manikirom.
  • Stilisti preporučuju da torba ne bude iste nijanse crvene kao obuća.
  • Idealno je da svoj izgled upotpunite maramom i minđušama koji su sasvim crveni ili imaju detalje u toj boji.

 

BONUS VIDEO

Napravite frizuru kao princeza

 

makonda-tracker