(FOTO)

O JEDNOM DETALJU na fotografiji svi pričaju! Šarlin i Albert od Monaka pozirali za božićnu čestitku s porodicom

0

Princ Albert i princeza Šarlin su nastavili božićnu tradiciju koju su poštovali i njegovi roditelji.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Albert od Monaka i princeza Šarlin poslednjih meseci privlače pažnju na razne načine, bez obzira da li to žele ili ne. Najpre se vodila velika polemika oko princezinog zdravstvenog stanja, a potom o prevarama princa Alberta, kao i pitanju razvoda.

 

Zvanične informacije sa monegaškog dvora nisu dolazile, osim šturog objašnjenja da se najtužnija evropska princeza ne oseća dobro.

 

Nakon što se vratila iz rodne Afrike, princeza je privlačila pažnju na svakom javnom pojavljivanju i svi su posmatrali njene grimase, pokrete, kao i odnos sa samim Albertom.

 

Ovog puta, kneževska porodica je ispoštovala tradiciju i objavila božićnu čestitku na kojoj su pozirali zajedno sa blizancima i time najavili praznične dane koji dolaze.

Božićna fotografija je napravljena u palati Salle des Gardes, ispred kamina, baš na mestu gde se decenijama ranije princ Albert kao dete fotografisao sa svojim roditeljima i sestrama. Taj detalj je mnoge oduševio i podsetio na prošlost.

Kao i na prethodnih nekoliko porodičnih okupljanja, mala princeza Gabrijela je svojim poziranjem ukrala svu pažnju, a jednom prilikom je pokazala i svoju nestašnu stranu kada je bratu i sebi skratila šiške, što je princeza Šarlin objavila na Instagramu i nasmejala brojne pratioce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

 

makonda-tracker