interesantno

Ko je JEDINA glumica koja bi mogla da mu zameni Slobodu Mićalović? Ivan Bosiljčić ima (ne)očekivan odgovor na to pitanje

1

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović su omiljen glumački par, ali on ima zanimljiv odgovor ko je jedina njena dostojna zamena.

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Među omiljenim glumačkim parovima na domaćoj javnoj sceni svakako jesu Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalovićkoje smo voleli kao gospođicu Anđelku i zgodnog avijatičara u seriji "Ranjeni orao", a potom su glumili ljubavni par u seriji "Nepobedivo srce".

 

Sada su odglumili zajedno u filmu „Jorgovani“, gde igraju ljubavni par, čije emocije ostaju u senci umetničke sujete i kolegijalne ljubomore.

 

Pored Slobode i Ivana, u novom filmu „Jorgovani“ gledamo i Gordana Kičića, Milutina Mimu Karadžića, Isidoru Janković, Janu Bjelicu, Nebojšu Dugalića, Pavla Čemerikića, Jovana Jovanovića, Vahida Džankovića i Nenada Okanovića, a jedna scena posebno je oduševila gledaoce.

 

Naime, Ivan je prilikom gostovanja u emisiji beogradskog Radija S imao simpatičan odgovor na pitanje ko bi mogao da zameni popularnu Slobodu u "Jorgovanima".

 

 

— Pa, eventualno bih se oslonio na ukus Emira Kusturice, potvrdio bih taj kast Monike Beluči. Mislim da bi tu bilo mesta za obe. Ako je on uspeo obe da ih spakuje u kadar u filmu, pa pristao bih i ja na isto – rekao je Ivan. 

 

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović

 

Kako su se upoznale Sloboda Mićalović i Monika Beluči?

 

Poznata srpska glumica Sloboda Mićalović i lepa Monika Beluči upoznale su se radeći na Kusturičinom filmu "Na mlečnom putu". Iako je snimanje bilo puno izazova, to nije sprečilo ove dve vrsne glumice da jedna u drugoj prepoznaju dobre ljude i iskrene prijatelje.

 

Sloboda Mićalović i Monika Beluči
Sloboda Mićalović i Monika Belučifoto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Nakon što je snimanje završeno Sloboda je ostala u Srbiji, a Monika se vratila u Italiju, ali prijateljstvo nije zamrlo. I uprkos razdvojenosti one su uspele da sačuvaju odnos koji su izgradile tokom snimanja.

 

Sloboda i Monika se prate na društvenim mrežama, razmenjuju poruke i koriste svaku priliku da jedna drugoj upute reči hvale, čestitike i pohvale za postignuća u oblasti filma, ali i privatnog života.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

 

 

makonda-tracker