opušteni, odlično raspoloženi

Božanstven pogled na prirodu: Sloboda Mićalović i Vuk Kostić uživaju u atmosferi za pamćenje na crnogorskom primorju

0

Lepa Sloboda i njen kolega Vuk Kostić uživali su na poslovnom putu u Crnoj Gori 

SLOBODA MIĆALOVIĆ U ZAGRLJAJU KOLEGE GLUMCA
SLOBODA MIĆALOVIĆ U ZAGRLJAJU KOLEGE GLUMCA foto: Instagram / slobodamicalovic

Naša poznata glumica Sloboda Mićalović već godinama je u sjajnim odnosima s kolegom Vukom Kostićem, koji je jedan od njenih brojnih prijatelja među glumcima.

 

Njih dvoje su sada otputovali u Tivat, na crnogorsko primorje, gde su bili gosti jedne poznate agencije za izdavanje nekretenina, jahti i drugih polovnih objekata. 

 

Za tu priliku uživali su na jednoj od njih gde su i nastale fotografija Slobode i Vuka Kostića. Na jednoj od njih, glumica sedi pored svog kolege odevena u krem trenerku i blista ne skidajući osmeh sa lica.

Nakon ove usledile su još neke njihove zajedničke fotografije koje su oduševile njihove pratioce. Nakon završenog posla oni su se vratili u Beograd i nastavili da se bave svojim svakodnevnim obavezama. 

 

Sloboda Mićalović je godinama u braku sa Vojinom Ćetkovićem. Oboje su veoma aktivni kada je posao u pitanju, ali svaki slobodan trenutak koriste da uživaju u zajedničkom životu sa svojim ćerkama. 

 

 

Oni su u braku od 2008. godine i imaju ćerke, bliznakinje Veru i Milu koje polako rastu i pronalaze svoj put, a koje smo nedavno imali prilike da sa roditeljima vidimo i na crvenom tepihu. 

 

Za razliku od nje Vuk Kostić je još uvek "slobodan strelac" uprkos tom što važi za jedevojaka, ali nijedna od njih još uvek nije bila ona prava.

 

Bonus video:

Kako uživaju u kafani Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković?

 

makonda-tracker