savršeno i za sve prilike

Toliko EFEKTNA i OMILJENA da je morala da je PONOVI: Sloboda Mićalović DVA PUTA u ISTOJ KREACIJI koja - obara s nogu

2

Čim je ušetala sa svojim suprugom svi pogledi su bili uprti u crnu, jednostavnu kreaciju, koju je nosila pre samo nekoliko meseci na premijeri jednog domaćeg filma

SLOBODA MIĆALOVIĆ U CRNOJ HALJINI OBARA S NOGU
SLOBODA MIĆALOVIĆ U CRNOJ HALJINI OBARA S NOGU foto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumca Sloboda Mićalović i njen suprug Ivan Bosiljčić prisustvovali su danas konferenciji za medije povodom predstojeće premijere filma "Jorgovani" koja je održana u Beogradu.

 

Poznati par privukao je veliku pažnju medija, a Sloboda je, kao i uvek, sve oduševila svojim jednostavnim klasičnim stilom i kreacijom u njenoj omiljenoj, crnoj boji.

 

Dok je koračala ruku po ruku sa suprugom sve je iznenadio veliki izrez crnoj maksi haljini, koji je otkrivao više nego što smo navikli kod Slobode da vidimo. 

 

 

Asimetričan izrez oko vrata činio je da glumica izgleda elegantno, a šlic na desnoj strani haljine koji je sezao do pola butne dao je celom autfitu dozu eleganicije

 

Kao što često biva, Sloboda nije imala mnogo upadljivog nakita, već je stajling upotpunila jednostavnim alkama u boji srebra, satom i diskretnim prstenom. 

 

Poznato je da Sloboda obožava da nosi crnu boju u kojoj je i najčešće viđamo, kako u svakodnevnom životu tako i u ovavim, specijalnim prilikama. Čini se da je ona tu svoj na svome i da nije sklona tome da mnogo eksperimentiše i igra se stilovima. 

 

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović

 

Ono što su oni koji pomno prate stil naše lepe glumice primetili jeste to da je istu haljinu nosila pre svega nekoliko meseci na premijeri filma "Izazov". Iako je glumica definitivno privukla pažnju svih okupljenih, ni njen suprug, Ivan Bosiljčić nije ostao nezapažen. On je bio veoma elegantan u tamnom odelu ispod kojeg je imao belu košulju i prsluk.

 

Uz sve to elegantne cipele dale su posebnu dozu šarma izgledu glumca koji inače mami ženske uzdahe gde god da se pojavi. 

 

Bonus video:

Kako Sloboda Mićalović provodi godišnji odmor?

 

 

makonda-tracker