ostavlja utisak

Svedeno, damski & mami poglede: Jelena Tomašević na 52. FEST-u hipnotisala elegantnim izdanjem u njenom stilu

0

Popularna pevačica verna je svom modnom izrazu, pa je i za premijeru filma "Jorgovani" odabrala efektnu i otmenu modnu kombinaciju

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na premijeri filma 'Jorgovani', na 52. FEST-u
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na premijeri filma "Jorgovani", na 52. FEST-ufoto: R.Z./ATAImages

U Beogradu je juče, u okviru 52. FEST-a, održana premijera fima "Jorgovani", koji se prigrazuje u programskoj celini Glavni takmičarski program.


Pred premijeru ovog ostvarenja, crvenim tepihom prošetali su članovi ekipe koji stoje iza Jorgovana, a glumac Ivan Bosiljčić, koji igra glavnu mušku ulogu, stigao je u društvu svoje supruge i poznate pevačice Jelene Tomašević.


Nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji odabrala je za ovu priliku vrlo elegantno modno izdanje, i to u crnoj boji od glave do pete.

Jelena se pojavila u crnoj bluzi, zatvorenom modelu s providnom tkaninom prekrivenom čipkom u predelu dekoltea i čipkastim rukavima, a kombinovala ju je s veoma efektnom crnom suknjom u balskog kroja.

1 / 6 Foto: R.Z./ATAImages

U pitanju je asimetrični model, koji je spreda midi, a otpozadi maksi dužine i naglašava struk jednostavnom mašnicom.

 

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na premijeri filma 'Jorgovani', na 52. FEST-u
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na premijeri filma "Jorgovani", na 52. FEST-ufoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Pevačica je svoje izdanje upotpunila uskim čizmama s visokim štiklama, dok je kosu podigla u visok rep i istakla besprekornu večernju šminku.

 

Podsetimo Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević u braku su od 2011. godine, kada su rekli "da" u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. U međuvremenu su dobili ćerku Ninu, svoj najveći ponos, a žive u Beogradu mirnim porodičnim životom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Premijera Heroji Halijarda

 

makonda-tracker