noć u pozorištu

Dragana kao u Holivudu, Mirjana klasično, a Sloboda — trendi i udobno: Sestre Mićalović demonstrirale fantastičan stil

1

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu na premijeri predstave "Sirano" zablistale su sestra Mićalović, a birale su tri potpuno različita stila.

Mirjana i Dragana Mićlović
Mirjana i Dragana Mićlovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnoge poznate ličnosti prisustvovale su u Beogradu premijeri predstave "Sirano" Edmona Rostana, u režiji Gorčina Stojanovića. Predstava je održana na Velikoj sceni "Ljuba Tadić" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

 

Osim prve dame Srbije Tamare Vučić, koja je, očekivano, privukla mnogo pažnje svojim odmerenim modnim izborom, nasmejane i uvek stilizovane bile su i tri sestre Mićalović, ćerke glumca Dragana Mićalovića.

 

Dve glumice, Sloboda i Dragana Mićalović, zajedno s najstarijom sestrom Mirjanom, ujedno jedinom koja nije javna ličnost, blistale su na premijeri "Sirana", a dok su Dragana i Mirjana pozirale zajedno, Sloboda je uslikana u društvu supruga Vojina Ćetkovića i glumaca Nebojše Dugalića, Miodraga Dragičevića i Gorana Jevtića.

 

Sestre su ovog puta birale sasvim drugačije stilove, a svaka je sijala u onome u čemu se osećala najudobnije. Sloboda je ponela džemper-haljinu u široj midi-varijanti, uklopljenu uz bež čizme od brušene kože, idealan zimski izbor za udobne večeri kada želite da vam odeća bude i praktična i komforna.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Mirjana je birala klasični stil, te je ponela crno odelo, uz belu bluzu, kojom je načinila kontrast, a tu je i crveni ruž, dok je Dragana birala pomalo futuristički stajling sa naglašenom kragnom, interesantnim rukavima i ultraefektnim krojem; istovremeno, dobila je i komfor, ali i odala veoma moćan utisak, a sve je uklopila uz sivu tašnicu i špicaste sive čizme.

 

Sloboda Mićalović fotografisana je sa suprugom Vojinom Ćetkovićem
Sloboda Mićalović fotografisana je sa suprugom Vojinom Ćetkovićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Koja je najviše po vašem ukusu?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

 

makonda-tracker