potresne vesti

Osoblje bolnice "čačkalo" po zdravstvenom kartonu Kejt Midlton? SKANDAL potresa bolnicu u kojoj je operisana princeza

0

Za Kejt definitivno nema kraja stresu, jer su ljudi spremni na sve da bi saznali istinu o tome kakvoj operaciji je princeza bila podvrgnuta 

KEJT MIDLTON SUOČENA S NOVIM PROBLEMOM
KEJT MIDLTON SUOČENA S NOVIM PROBLEMOM foto: Shutterstock / B. Lenoir

Princeza od Velsa, Kejt Midlton ovih dana ne prestaje da bude u centru pažnje javnosti. Ovog puta nije u pitanju ni njeno pojavaljivanje u javnosti, niti teorije zavere o njenom zdravstvenom stanju, već nešto mnogo gore.

 

Kako prenose strani mediji, u bolnici u kojoj je princeza operisana došlo je do strašnog kršenja bezbednosti nakon što je osoblje bolnice koje ju je lečilo optuženo da je pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji.

 

Ovakvo nešto još do sada nije zabeleženo i predstavlja ogromnu povredu njenih prava, ne samo kao pacijenta, već i kao žene koja želi da svoju dijagnozu i zdravstveno stanje sačuva za sebe.

 

 

Šefovi londonske klinike, gde je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u januaru, pokrenuli su istragu nakon što su se mogle čuti tvrdnje da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi kraljevskim beleškama.

 

- Ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatna šteta za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice. Viši bolnički šefovi kontaktirali su Kensingtonsku palatu odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili palatu da će biti sprovedena potpuna istraga - rekao je insajderza Miror, pa je dodao:

 

KEJT NEMA MIRA, SAD ŽELE DA JOJ ZAVIRE U ZDRAVSTVENI KARTON
KEJT NEMA MIRA, SAD ŽELE DA JOJ ZAVIRE U ZDRAVSTVENI KARTON foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

- Kompletno medicinsko osoblje ostalo je krajnje šokirano i izbezumljeno zbog optužbi i veoma je neočekivano da je neko od kolega od poverenja mogao navodno biti odgovoran za takvo kršenje poverenja i etike.

 

Istraga dolazi usred cunamija spekulacija o princezinom nepoznatom zdravstvenom stanju. Oni su odlučili samo da kažu da će se princeza vratiti dužnostima tek za Uskrs. 

 

Bonus video:

Šta se krije iza fotošopirane fotografije Kejt Midlton?

 

makonda-tracker