iznenađujuće vesti

Da li je OVO Kejt Midlton?! Svet na nogama - objavljen snimak kraljevskog para u kupovini

1

Još uvek nema potvrda da je u pitanju stvarno princeza od Velsa 

PRVI NAVODNI SNIMAK KEJT MIDLTON U JAVNOSTI OD OPERACIJE
PRVI NAVODNI SNIMAK KEJT MIDLTON U JAVNOSTI OD OPERACIJE foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam su navodno prvi put viđeni van granica Vinzdora od kako je princeza nedavno operisana kada joj se gubi svaki trag.

 

Oni su, kako prenose američki mediji, viđeni na jednom od svojih omiljenih mesta, na oko milju od Adelejd kotidža, dok su išli u obližnju lokalnu prodavnicu u kupovinu.

 

Osoba koja je videla kraljevski par rekla je za The Sun:


Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što ih vidim tu. Kejt je kupovala s Vilijamom i izgledali su srećno, a ona je delovala dobro.

 

 

Dok je svet u pomami zbog nestale princeze, ona sa suprugom, navodno, odlazi u kupovinu. Bizarna saga o Kejt Midlton je dobila zaokret, a sve se dešava uoči glasina koje stižu iz ruskih medija o tome da je kralj Čarls preminuo.

 

Ono što je svima bilo čudno jeste to da nijedna fotografija kraljevske porodicenije snimljena tokom njihovog izlaska o kojima se pričalo - do sada.

Na snimku do kojeg je došao TMZ, Midltonova je nasmejana i raspoložena

 

Očevici su izjavili za Sun da su se princ i princeza od Velsa zaustavili u prodavnici na farmi u Vindzoru nakon što su gledali kako se njihova deca, princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i princ Luis (5), bave sportom.

 

Novi razvoj događaja dolazi usred talasa bizarnih incidenata oko članova kraljevske porodice. Teorije zavere o tome gde se ona nalazi i razlog njenog dugog odsustva obiluju društvenim mrežama.

 

Vilijam je ignorisao pitanja o stanju svoje žene i njenom oporavku od nakon operacije abdomena.

 

SVE OČI JAVNOSTI UPERENE SU U KRALJEVSKU PORODICU I KEJT MIDLTON
SVE OČI JAVNOSTI UPERENE SU U KRALJEVSKU PORODICU I KEJT MIDLTON foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Prošle nedelje, osoblje Kejt Midlton je tvrdilo da princezu nisu videli niti razgovarali sa njom poslednjih nedelja, i da nisu bili svesni njenih zdravstvenih problema sve do njene operacije.

 

Okolnosti su postale bizarnije kada je Kensingtonska palata objavila fotografiju Midltonove kako se smeje sa decom za 8. mart. Fotografiju su kasnije opozvale novinske agencije, koje su tvrdile da je snimak "izmanipulisan".

 

Ipak, još uvek nema potvrde da je na snimku stvarno ona, pa je neizvesno da li je ovo još jedna neproverena vest, ali ostaje da vidimo šta će vreme da pokaže.

 

makonda-tracker