sve se pažljivo planira

U pripremi je TAJNI PLAN - ceo svet će je gledati: Pomoćnici otkrili šta se "kuva" u Palati, a tiče se Kejt Midlton

0

Dugo se čeka na povratak omiljene princeze u javnost, a mediji svakog dana prenose nove (ne)proverene informacije 

SARADNICI KEJT MIDLTON IMAJU TAJNI PLAN ZA NJEN POVRATAK U JAVNOST
SARADNICI KEJT MIDLTON IMAJU TAJNI PLAN ZA NJEN POVRATAK U JAVNOST foto: Shutterstock / B. Lenoir

Princeza od Velsa Kejt Midlton imala je planiranu operaciju abdomena i od tada o njoj se malo toga u javnosti zna. Ipak, znatiželjni mediji pisali su skakave informacije čija istinitost je veoma upitna. 

 

Svetski mediji pune stranice svakodnevno raznim člancima na temu njenog zdravlja i povratka na kraljevske dužnosti, a jedna od najnovijih, koju je objavio The Sun, tiče se onog što se dešava iza zatvorenih vrata Palate. 

 

Kako navode, bivši pomoćnici princeze Kejt Midlton (42) navodno rade danonoćno na tajnom planu kako bi se princeza vratila na posao.

Kraljevsko osoblje se sprema za povratak princeze u javnost nakon što se bude potpuno oporavila od operacije kroz koju je prošla.

 

Kejt je nedavno dobila i novog privatnog sekretara, Toma Vajta,  koji je u javnosti izazvao veliku pažnju. Miror sada piše o tome da je upravo on zadužen za planiranje povratka princeze u javnost. On ima i pomoćnika, ali Kejt se najviše uzda u Vajta.

 

KEJTINI POMOĆNICI PAŽLJIVO PLANIRAJU POVRATAK KEJT U JAVNOST
KEJTINI POMOĆNICI PAŽLJIVO PLANIRAJU POVRATAK KEJT U JAVNOST foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

- Svi znaju da će svet gledati, nakon meseci brojnih spekulacija i često čudnih komentara na društvenim mrežama - rekao je izvor za Miror.

 

Da podsetimo, Kejt smo u javnosti poslednji put imali prilike da vidimo za Božić, a nakon toga je saopšteno da će biti podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena i da se njeno novo pojavljivanje očekuje tek oko Uskrsa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video:

Šta se krije iza fotošopirane fotografije Kejt Midlton?

 

 

makonda-tracker