do uskrsa je nećemo videti

Poznato je i U KAKVOM JE STANJU sada: Kejt Midlton je izašla iz bolnice, a evo kakvi su njeni planovi za budućnost

0

Nakon 14 dana, Kejt Midlton je napustila kliniku u Londonu, gde se nedavno operisala.

Kejt Midlton je napustila bolnicu nakon operacije
Kejt Midlton je napustila bolnicu nakon operacijefoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton vratila se u svoj dom u Vindzoru nakon dvonedeljnog boravka u bolnici, nakon izvršene abdominalne operacije.  

 

42-godišnja supruga princa Vilijama neće izvršavati zvanične poslovne obaveze sve do Vaskrsa, dok je i njen suprug takođe iz svog rasporeda izbacio slične poslovne dužnosti.

 

Kejt je u bolnicu primljena 16. januara,  a kako se navodilo, dobro je napredovala u oporavku i sada će nastaviti proces oporavka kod kuće. Ona se poslednji put u javnosti pojavila baš na Božić, u tradicionalnoj šetnji s ostatkom porodice do božićne mise.

 

Kako navodi MailOnline, njen povratak poslovnim obavezama zavisiće i od saveta doktora kako se taj period bude približio, a i Vilijam će se vratiti poslu onda kada Kejt bude sasvim dobro.

Za to vreme, njen svekar kralj Čarls III ostaće u bolnici, u koju je i sam primljen nekoliko dana kasnije, radi procedure operisanja prostate.

 

Čarls je posetio Kejt pre svoje operacije, a njega je u bolnici posetila četiri puta supruga Kamila.

 

Kraljica Kamila nekoliok puta do sada je posetila supruga Čarlsa u bolnici
Kraljica Kamila nekoliok puta do sada je posetila supruga Čarlsa u bolnicifoto: JOHN RAINFORD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Na zvaničnom profilu princa i princeze od Velsa objavljeno je saopštenje Kensingtonske palate.

 

 

Princeza od Velsa se vratila kući u Vindzor kako bi se oporavila od operacije. Njen napredak je zadovoljavajuć. Princ i princeza žele da se zahvale celom timu klinike, posebno posvećenom osoblju, za svu negu koju su pružili. Cela porodica je zahvalna za sve lepe želje koje dobija širom sveta — glasi zvanično saopštenje, podeljeno i na Instagramu.

 

Za to vreme, kralj se oporavlja od intervencije na prostati, a u bolnici je već nekoliko dana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Operacija želuca

 

makonda-tracker