šuška se

Kada ćemo ponovo videti Kejt Midlton? Novi detalji otkrivaju veliku DILEMU princa Vilijama, a mnoge će razočarati

0

Isprva je najavljeno da će se princeza od Velsa vratiti u javnost i svojim obavezama za Uskrs, a izvori sada otkrivaju nove detalje

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok kruže teorije zavere, spekulacije i pitanja o stanju Kejt Midlton, princeze od Velsa, supruga princa Vilijama i dalje se ne oglašava i posle skandala s porodičnim portretom koji su novinske agencije povukle Kensingtonska palata ne objavljuje novu fotografiju.


Ipak, najnovije vesti o Kejt Midlton glase da je ona viđena van zidina zamka Vindzor, kada je u društvu supruga princa Vilijama navodno posetila lokalnu prodavnicu.


U svakom slučaju, ona se još uvek ne pojavljuje javno i zvanično, a sada se spekuliše da će se princeza od Velsa oglasiti novom fotografijom za rođendan njenog najmlađeg deteta.

Princ Lui slavi šesti rođendan 23. aprila, a Kensingtonska palata obično objavljuje njegov portret nešto ranije.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam s decom
Kejt Midlton i princ Vilijam s decomfoto: -Images / Zuma Press / Profimedia

Proteklih godina, autorka ove fotografije tradicionalno je bila sama Kejt Midlton, a izvori bliski Kruni kažu da bi 2024. to moglo da se promeni, nakon skandala s "manipulisanom" fotografijom koja je izazvala zabrinutost javnosti.

 


Anonimni izvori kažu da kraljevski par još uvek nije doneo "čvrstu odluku" ko će fotografisati Luija, da su princ Vilijam i princeza Ketrin u dilemi, dok se spekuliše i da na portretu neće biti samo dečak, već čitava porodica – uključujući i Kejt.

 

Oni cene ljubav i naklonost javnosti prema njihovoj deci i znaju da postoji želja javnosti da ih vidi na njihove rođendane – kaže izvor za The Sunday Times.

 

U saopštenju kojim je objavljeno da je Kejt Midlton operisana Kensingtonska palata najavila je da se ona vraća kraljevskim obavezama od Uskrsa, koji se slavi 31. marta po gregorijanskom kalendaru, a kako je Luijev rođendan nekoliko nedelja kasnije, to znači da ćemo princezu, i to možda, videti daleko kasnije nego što se javnost nadala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker