grozan postupak

NIKAKAV DOSADAŠNJI SKANDAL BRITANSKE KRALJEVSKE PORODICE NE MOŽE NI PRIĆI OVOM: Princ Vilijam varao trudnu Kejt sa OVOM damom? (FOTO)

2

Ukoliko su ovi navodi zaista tačni, njihov brak je ozbiljno uzdrman

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Po pisanju britanskih medija, novi skandal uzburkao je kraljevstvo, te se čini da je ovo jedan od najgnusnijih.

 

Naime, kako tablodi pišu, princ Vilijam prevario je svoju suprugu, vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton, sa njenom prijateljicom, Rouz Hanburi, i to još dok je bila u drugom stanju!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by البوابة (@albawabame) on

 

S obirom da su vojvotkinja Kejt i Rouz svoje prijateljstvo okončale po nerazjašnjenim okolnostima, sada se šuška da je tome razlog upravo sam princ.

 

Kako piše In Touch Weekly, u javnost je procurila Vilijamova insinuacija, a to je da je želeo svim silama da spreči iznošenje ovih detalja, što se, ipak, kako se navodi, nekim čudom dogodilo.

 

Ljudi iz kraljevstva retko dozvoljavaju da novinari o njima šuškaju, ali o njima su napisane i mnogo gore priče – objašnjava izvor i dodaje:

 

Mnogi kraljevski posmatrači spekulisali su da njihove burne reakcije na određene vesti znači da se ipak nešto događa.

 

Kada je reč o prevari, izvori ovog medija kažu da tako nešto ne može da se krije doveka i da je samo bilo pitanje kada će se saznati, dok drugi ipak misle da se prijateljstvo između Kejt i Rouz završilo zbog drugih problema.

 

A, šta je zapravo istina ostaje samo da vidimo…

 

 

makonda-tracker