simpatično

Prvo oglašavanje Kejt Midlton od operacije... na neki način: Princ i princeza od Velsa prisetili se proteklih 12 meseci

0

Dok se svi pitaju šta se dešava s Kejt Midlton, Kensingtonska palata se ponaša kao i inače

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Juče je u svetu obeležen Međunarodni dan žena, a tim povodom oglasili su se i princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa.


Supruga britanskog prestolonaslednika trenutno se oporavlja od misteriozne operacije u predelu abdomena koja je podstakla mnogo teorija zavere i spekulacija na društvenim mrežama, budući da se princeza od Velsa ne pojavljuje u javnosti i ne daje bilo kakve izjave.


Čak je i Kensingtonska palata imala veoma štura saopštenja o njenom oporavku, a sve je pogoršala paparaco fotografija objavljena samo u Americi na kojoj princeza ne liči na sebe.

NIje poznato koliko je Kejt, za koju je ranije najavljeno da će raditi od kuće dok se oporavlja, aktivna ovih dana, ali je na Vilijamovom i njenom zajedničkom profilu na Instagramu osvanulo nešto što liči na sadržaj kojim se inače zajedno obraćaju javnosti.

 


Slavimo uticaj neverovatnih žena, i danas i svakoga dana. Evo samo nekoliko briljantnih žena kojima smo bili inspirisani u proteklih 12 meseci – navodi se uz čestitku Osmog marta.


Profil princeandprincessofwales objavio je više starih fotografija sa ženama veoma važnim za britansko društvo, između ostalih i Kejt pored Sare Goldson.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

U pitanju je profesionalna fotografija nastala u junu 2023, u čast organizovanju treninga za dečake i devojčice na Vimbldonu, a tu je i stara fotografija kraljevskog para s s dr Gubi Ajidom, izvršnom direktorkom Eveline London Children's Charity, i profesorkom Uzom Ivobi, osnivačicom organizacije za borbu protiv rasizma RCC | Race Council Cimru. Objavljena je i fotografija Kejt Midlton s Bjankom Sakol, izvršnom direktorkom i osnivačicom dobrotovorne organizacije Sebby's Corner.


U skladu s prethodnim najavama, očekuje se da ćemo princezu od Velsa ponovo videti "na terenu" nakon Uskrsa.

 

Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih javnih pojavljivanja, u decembru 2023.
Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih javnih pojavljivanja, u decembru 2023.foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kensingtonska palata istakla je nedavno se je planirano da se obraćaju samo povodom značajnih promena u stanju Kejt Midlton, te se od tog dogovora neće odustatu uprkos tračevima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu"

 

makonda-tracker