konačno

Kejt Midlton PRVI PUT U JAVNOSTI od operacije: Više nema mesta spekulacijama, sad je jasno U KAKVOM JE STANJU

0

Svim dilemama je sada kraj, jer Kejt ne skida osmeh s lica 

KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPERACIJE
KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPERACIJE foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kejt Midlton se pojavila prvi put u javnosti od kada je operisana pre oko mesec dana, nakon čega se povukla u svoju kuću u kojoj se oporavljala.

 

Na fotografijama koje je TMZ objavio u ponedeljak, Midltonova se može videti kako nosi naočare za sunce dok se vozi na prednjem sedištu crnog terenca koji vozi njena majka, Kerol Midlton, u blizini zamka Vindzor u Velikoj Britaniji.

 

Ovo je obradovalo mnoge koji vole Kejt budući da su se u medijima mogle čuti brojne spekulacije o njenom zdravstvenom stanju i da je nismo videli od decembra.

 

 

Kejt je nosila velike sunčane naočare, ali se čini kao da se na njoj video osmeh. Čini se da su njih dve same bile u izlasku, a razlog je verovatno i to što nisu želele da privuku mnogo pažnje.

 

Ljudi su se pitali gde je princeza i da li je zaista sve prošlo onako kao je Palata saopštila. Sada je svima jasno da je Kejt dobro i da nema ni govora o tome da se nalazi u komi, kako su neki strani mediji, spekulisali.

 

 

Da podsetimo, princeza od Velsa je primljena je u Londonsku kliniku 16. januara radi abdominalne operacije. Poslednji put je javno viđena 25. decembra kada je prisustvovala božićnoj jutarnjoj službi sa svojim suprugom, princom Vilijamom, i njihovo troje dece – princom Džordžom, princom Luisom i princezom Šarlot – u crkvi Sandringem u Sandringemu, u Norfolku.

 

Palata je dalje izjavila da Kejt „ceni interesovanje“ koje će vesti doneti, ali je dodala: „Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da zadrži što je moguće više normalnosti za svoju decu; i njenu želju da njen lični medicinski informacije ostaju privatne.

 

Potom je prošle nedelje objavljeno da se Kejt i dalje dobro oporavlja, što je sada, ovim fotografijama i potvrđeno.

 

 

makonda-tracker