zanimljivo

Od prvog dana POSEBNI: Šta je zajedničko deci Džorža i Amal Kluni i princa Vilijama i Kejt Midlton?

1

Iako retko ko zna, deca princa i princeze od Velsa imaju jednu iznenađujuću, zajedničku stvar sa decom poznatog para Kluni 

DECA KRALJEVSKOG PAR I HOLIVUDSKOH ZVEZDA SU ROĐENA NA ISTOM MESTU
DECA KRALJEVSKOG PAR I HOLIVUDSKOH ZVEZDA SU ROĐENA NA ISTOM MESTU foto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Poznati par, glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal Klini su roditelji blizanaca Ele i Aleksandra. Budući da su im roditelji veoma popularni, često se o njima govori u javnosti iako se njihovi roditelji trude da privatnost svoje dece zadrža van domašaja javnosti.


Ipak, neke stvari se ne mogu sakriti a jedna od njih je i ta da su Ela i Aleksandar prilično povezani sa Džordžom, Šarlotom i Lujom.

 

Mali Ela i Aleksandar (6) žive prilično raskalašnim načinom života, odrastaju u nekoliko domova svojih roditelja širom sveta, uključujući čuvenu vilu na jezeru Komo i porodično imanje u Engleskoj.

 

 

Ali osim bogatstva njih veže i nešto više. U pitanju je kraljevska veza. O čemu se zapravo radi?

 

Blizanci Kluni su rođeni 6. juna 2017. godine rođeni su u bolnici Svete Marije u Londonu, gde su takođe rođeni i Džordž, Šarlot i Luj, 2013, 2015, odnosno 2018. godine.

 

Bebe su na svet došle mesec dana pre termina, a Džordž je u jednom intervjuu otkrio da je Aleksandar rođen sa pet i po kilograma, minut i 49 sekundi pre nego što je stigla njegova sestra, koja je bila nešto lakša.

 

DECA PRINCA VILIJAMA I DŽORŽA KLUNIJA SU ROĐENA U ISTOJ BOLNICI
DECA PRINCA VILIJAMA I DŽORŽA KLUNIJA SU ROĐENA U ISTOJ BOLNICI foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kluni je prvi put postao tata sa 56 godina i nije mogao da sakrije svoju sreću zbog tog divnog događaja.

 

Blizanci Kluni stigli su četiri godine nakon što su se Džordž i Amal upoznali 2013. godine kada je zajednički prijatelj doveo advokaticu za ljudska prava kao svoju pratilju na zabavu koju je njen budući muž priređivao u svojoj kući na jezeru Komo.

 

Otišli ​​su na prvi sastanak kasnije te godine u oktobru, u Berners tavernu u Londonu, a u aprilu 2014, Džordž ju je zaprosio. Oni su se venčali u septembru te godine u Veneciji.

 

DŽORDŽ, LUJ I ŠARLOT SU SE RODILI NA ISTOM MESTU GDE I ELA I ALEKSANDAR
DŽORDŽ, LUJ I ŠARLOT SU SE RODILI NA ISTOM MESTU GDE I ELA I ALEKSANDAR foto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

 

Kada je reč o njihovoj deci, zaljubljeni roditelji su ih uvek držali podalje od očiju javnosti.

 

Nedavno, razgovarajući sa voditeljem "Good Morning America" Majklom Strahanom – koji je i sam otac bliznakinji – Džordž je rekao koliko je bilo iznenađujuće videti kako blizanci postaju punoletni.

 

- Pa, blizanci vam mnogo govore. Kada imate blizance i odgajate ih u isto vreme, na isti način, a oni su potpuno različita ljudska bića, shvatate koliko malo zapravo znate o tome ko su oni - rekao je Kluni, pa je dodao:

 

- Pokušavate da im postavite neke granice i pokušavate da im prenesete stvari u koje verujete, ali oni su drugačiji. Oni imaju svoja mišljenja i to je neverovatno da koliko su različite ličnosti moje dece... Odgajaju ih isti roditelji, a ipak su totalno različiti.

 

Bonus video:

Princ Vilijam drugačije shvata vladavinu od svog oca 

 

makonda-tracker