ŠTA SE KRIJE IZA OVE ODLUKE?

Kejt Midlton se vraća, a njen muž povlači sa dužnosti: Zašto princ Vilijam nije otišao na KOMEMORACIJU svog kuma?

0

Sve je iznenadila odluka princa Vilijama da ne prisustvuje komemoraciji u čast njegovog kuma, a ovo je razlog 

foto: EPA / Tolga Akmen
foto: EPA / Tolga Akmen

Kejt Midlton je nakon kraćeg oporavka od operacije koju je imala počela polako da se oporavlja i vraća svojim kraljevskim dužnostima. 

 

Jedna odluka princa Vilijama je sve iznenadila. Taman kada je Kejt ponovo stupila na scenu, doduše iz svog doma, princ Vilijam je u poslednjem trenutku doneo odluku da se povuče sa jednog veoma važnog događaja.

 

U utorak, Vilijam je bio primoran da odustane od komemoracije u čast njegovog kuma, kralja Konstantina od Grčke, zbog ličnih obaveza. 

 

Kensingtonska palata nije navela da li je Vilijamovo odsustvo bilo posledica Kejtinog oporavka, a izvor iz palate kaže da se ona oseća dobro. 

 

Vilijam, 41, trebalo je da u utorak stigne u kapelu Svetog Đorđa u zamku Vindzor na odavanje počasti svom pokojnom kumu. Ipak, u poslednjem trenutku, Vilijam je obavestio grčku kraljevsku porodicu da neće moći da dođe.

 

PRINC VILIJAM NIJE OTIŠAO NA KOMEMORACIJU SVOG KUMA
PRINC VILIJAM NIJE OTIŠAO NA KOMEMORACIJU SVOG KUMA foto: Toby Melville / PA Images / Profimedia

 

Očekivalo se da će princ održati govor na ovom događaju. Ono što se nagađa jeste to da razlog ne odlaska princa Vilijama u Grčku nema veze sa stanjem njegovog oca, kralja Čarlsa.


Još uvek nija najjasnije zbog čega je Vilijam u poslednjem trenutku odustao od ovog važnog događaja, ali je sigurno da su sve oči javnosti uperene u njega i da će za nekoliko dana biti jasno zbog čega je to uradio.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Haljina Kejt Midlton očarala sve na Vimbldonu, ali nije jedina 

 

makonda-tracker