TUŽNA SUDBINA

Mačem su sekli tortu, ludo se voleli, a onda se desilo NAJGORE: Ljubavna priča evropske princeze završila se TRAGEDIJOM

0

Kad su mogli da uživaju u životu, došla je smrt i uzela joj čoveka kojeg je volela svim srcem i dušom 

LEJDI GABRIJELA LJUBAVNA PRIČA
LEJDI GABRIJELA LJUBAVNA PRIČAfoto: EPA / NEIL HALL

Lejdi Gabrijela je blistala na dan svog venčanja u čipkanoj haljini dok se udavala za svog izabranika Tomasa Kingstona, ali je njihovu ljubav iznenada i najteži način prekinula - smrt.

 

Njih dvoje su se upoznali 2014. godine, nakon čega su uplovili u vezu, a kasnije su se venčali na raskošnoj kraljevskoj ceremoniji. Par se verio 2018., a samo godinu dana kasnije je upriličena svadba na kojoj su razmenili bračne zavete. 

 

Tomasova supruga, ledi Gabrijela Vindzor, ćerka je princa i princeze Majkla od Kenta. Tomas je javnosti poznat postao nakon što se saznalo da izlazi sa Pipom Midlton 2011. godine.

 

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, i iako je njihova veza bila kratka ostali su u dobrim odnosima.  Tomas i ledi Gabrijela su čak kasnije pozvani na Pipino venčanje sa Džejmsom Metjuzom 2017.

 

Pipin prijatelj je ranije rekao za Dejli mejl:

 

- Tom je veoma šarmantan, ljubazan i veoma popularan među damama. U stvari, on je upravo tip tipa kojeg biste želeli da upoznate sa svojom majkom.

 

Tomas i Lejdi Gabrijela su odmah shvatili da su kao stvoreni jedno za drugo. Ubrzo je usledila veridba, pa svadba na kojoj je ona blistala u čipkanoj haljini italijanske dizajnerke Luise Bekarije. Sve oči su bile uprte u nju dok je dolazila u starinskom automobilu boje klaret (boja crnog vina).

TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA LEJDI GABRIJELE
TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA LEJDI GABRIJELE foto: Profimedia

Kraljica je predvodila kraljevsku porodicu na venčanju, a pridružili su joj se vojvoda od Saseksa i vojvoda od Edinburga. Fotografije sa zabave otkrile su da su lejdi Gabrijela i njen suprug tortu od osam nivoa sekli mačem.

 

Među slavnim gostima bili su Pipa Midlton i baletski igrač Fernando Montanjo.  Vojvoda od Saseksa, koji je bio bez Megan Markl, stigao je na ceremoniju sa glumicom Pip šoua Sofi Vinklman, koja je udata za lorda Frederika Vindzora, zajedno sa svojim ujakom princom Edvardom i tetkom princezom Anom.

 

Princ Endrju stigao je sa svojom bivšom suprugom Sarom, vojvotkinjom od Jorka, i njihovom ćerkom, princezom Beatrisom i njenim dečkom Edoardom Mapeli Mozijem.

 

LEJDI GABRIJELA JE LUDO VOLELA TOMASA
LEJDI GABRIJELA JE LUDO VOLELA TOMASAfoto: Profimedia

 

Tragičan kraj ljubavi i života 


Iznenada sve je pogodila tužna vest da je Tomas preminuo u 45. godini.

Srceparajuća izjava u ime ledi Gabrijele Kingston, gospodina Martina i gospođe Džil Kingston, gospođe Džoane Konoli i gospođe Eme Marej glasila je:

 

- Sa najdubljom tugom objavljujemo smrt Tomasa Kingstona, našeg voljenog muža, sina i brata. Tom je bio izuzetan čovek koji je osvetlio živote svih koji su ga poznavali. Njegova smrt je bila veliki šok za celu porodicu i molimo vas da poštujete našu privatnost dok oplakujemo njegovu smrt.

 

Kralj Čarls i Kamila sada su takođe odali počast.

 

KRALJ ČARLS I KAMILA SU TAKOĐE BILI NA VENČANJU LEJDI GABRIJELE
KRALJ ČARLS I KAMILA SU TAKOĐE BILI NA VENČANJU LEJDI GABRIJELE foto: Phil Loftus / Capital pictures / Profimedia

 

- Kralj i kraljica su obavešteni o Tomasovoj smrti i pridružuju se princu i princezi Majkl od Kenta i svima onima koji su ga poznavali u tugovanju zbog smrti veoma voljenog člana porodice.

 

Ko je bio Tomas Kingston?


Tomas je radio u graničnim tržišnim investicijama i bio je direktor Devonport Kapital-a.

 

Jednom je opisan kao "najspretniji čovek u Londonu".

 

Tomas je diplomirao ekonomsku istoriju na Univerzitetu u Bristolu, navodi The Telegraph. Radio je u Jedinici za diplomatske misije Ministarstva inostranih poslova Ujedinjenog Kraljevstva, a skoro tri godine radio je u Bagdadu kao projektni službenik za Irački institut za mir.

 

LEJDI GABRIJELA SE TEŠKO MIRI S GUBITKOM SUPRUGA
LEJDI GABRIJELA SE TEŠKO MIRI S GUBITKOM SUPRUGA foto: Profimedia

 

Bio je generalni direktor Voltan Capital Management-a do aprila 2017.

 

Ko je Ladi Gabriella Kingston?


Lejdi Gabrijela Kingston je ćerka princa i princeze Majkla od Kenta.

Njeno puno ime bilo je ledi Gabrijela Marina Aleksandra Ofelija Vindzor, ali je poznata kao Ela.

 

Ona je mlađa sestra lorda Frederika Vindzora, koji je oženjen polusestrom i glumicom Klaudije Vinkleman, Sofi Vinkleman.

 

Rođena 23. aprila 1981. godine, odrasla je u stanu u Kensingtonskoj palati.

Obrazovala se u školi Godstou i Daun Haus u Kold Ešu u Berkširu, pre nego što je diplomirala na Univerzitetu Braun sa diplomom iz komparativne književnosti i hispanistike.

 

Bonus video:

Kakva je bila kraljica Elizabeta?

 

makonda-tracker