vratio se obavezama

"Ketrin i ja smo EKSTREMNO ZABRINUTI": Princ Vilijam prvi put u javnosti nakon TEORIJA ZAVERE o "nestanku" njegove žene

0

Princ od Velsa nije prisustvovao pomenu svom kumu, iako je održan u Vindzoru, gde njegova porodica trenutno boravi, a danas se vratio svojim obavezama

Princ Vilijam, sin kralja Čarlsa III
Princ Vilijam, sin kralja Čarlsa IIIfoto: EPA/ADAM VAUGHAN

Princ Vilijam (41), naslednik britanskog trona, vratio se svojim obavezama nakon što je propustio pomen svom kumu kralju Konstantinu II Grčkom iz, kako je naveo, "ličnih razloga".


Dok se u medijima i dalje spekuliše šta se dešava s njegovom suprugom Kejt Midlton, koja je sredinom januara operisana, a društvenim mrežama se šire čak i teorije zavere, on se nije osvrtao na kontroverze.


Stariji sin kralja Čarlsa III i princeze Dajane posetio je sinagogu Western Marble Arch u centru Londona, gde je s građanima razgovarao o antisemitizmu, a tada je pomenuo i Kejt, princezu od Velsa.

U našem društvu nema mesta za antisemitizam... I Ketrin i ja smo ekstremno zabrinuti zbog porasta antisemitizma – rekao je princ Vilijam tokom posete, koja je najpre bila zakazana za Međunarodni dan sećanja na žrtve holokausta, ali je odložena zbog operacije Kejt Midlton.

Princ od Velsa sastao se ovom prilikom i s Manfredom Goldebergom i Rene Solt, koji su preživeli holokaust u Drugom svetskom ratu i razgovarali s princem o svom iskustvu.


Princ Vilijam i Kejt Midlton i ranije su se sastali s Goldbergom tokom posete koncentracionom kampu Štuthof 2017.

Podsetimo, princeza od Velsa Kejt Midlton operisana je 16. januara, nakon čega je Kensingtonska palata saopštila da je operacija bila planirana i da će princeza izaći iz bolnice za 10-14 dana, kao i da neće biti u javnosti do Uskrsa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Vilijam drugačije shvata vladavinu"

 

makonda-tracker