nisu štedele jedna drugu

10 godina kasnije – POMIRENJE uz najtopliji zagrljaj! Slavne pevačice stavile konačno tačku na dugogodišnji HLADNI RAT

0

Iako su proteklih godina pokazivale da su im odnosi daleko bolji nego pre ranije, pevačice su sada zvanično ponovo prijateljice

Keti Peri tokom posete Dubrovniku
Keti Peri tokom posete Dubrovnikufoto: Grgo Jelavic / Pixel Media / Profimedia

Američka kantautorka Tejlor Svift jedna je od najčešće pominjanih žena na društvenim mrežama proteklih godinu dana: osvojila je sve što se može osvojiti, oborila mnoge rekorde, trenutno je na turneji koja je već ušla u istoriju, ima novog dečka, magazin Time ju je proglasio za Ličnost godine...


Sada je, međutim, ponovo postala tema broj jedan, a razlog je ponovo sjajan.


Ona je okviru svoje turneje The Eras Tour nastupila u Sidneju, a među desetinama hiljada fanova bilo je i poznatih ličnosti. Jedna od njih bila je pevačica Keti Peri, s kojom je ona godinama bila u sukobu.

Keti je potom na Instagramu podelila njihov zajednički selfi, nastao u bekstejdžu i napisala:


Večeras sam mogla da gledam staru prijateljicu kako sija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)


Podsetimo, Tejlor Svift i Keti Peri imale su prilično komplikovan i turbulentan odnos proteklih godina.


Sukob Tejlor Svift i Keti Peri


Sve je počelo 2014. godine, nakon što su dve pevačice iza sebe imale dugo i lepo prijateljstvo. Tada je Tejlor objavila pesmu Bad Blood, u kojoj je pevala o bivšoj prijateljici koja ju je povredila, a potom je u intervjuima pričala o poznatoj pevačici koja je "pokušala da joj sabotira turneju i ukrade plesače".


Odmah su se pojavile glasine da Sviftova misli na Keti Peri.

 

Tejlor Svift je poznata ličnost o kojoj se najviše priča proteklih meseci
Tejlor Svift je poznata ličnost o kojoj se najviše priča proteklih mesecifoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godinama nisam bila sigurna jesmo li zaista dobre drugarice ili me, prosto, vređa. A onda je uradila nešto posle čega sam da zaključila da nismo prijateljice – rekla je Tejlor i dodala da postoji "poseban krug pakla za žene koje napadaju druge žene", a njihov sukob nazvan je "hladnim ratom" u medijima.


Keti nije prećutala: kao odgovor je objavila pesmu Swish Swish, u kojoj se obraća "proračunatoj" osobi, pa u emisiji Džejmsa Kordena je rekla:


Sve je zatvoreno, a onda ona napiše pesmu o meni? Bila sam u fazonu "Okej, kul, kul, kul, ovako ćeš da se nosiš s tim? Karma!"

Međutim, posle višegodišnjih trzavica i komentara, polako su počele ponovo da se zbližavaju – Keti se 2019. pojavila u Tejlorinom spotu za pesmu "You Need to Calm Down", a Sviftova je potom rekla da joj je pevačica pružila ruku pomirenja i da su od tad u dobrim odnosima.

 

Keti Peri na krunisanju kralja Čarlsa III
Keti Peri na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, nismo imali mnogo prilika da ih viđamo zajedno, a pevačice nisu pominjale jedna drugu, niti je bilo informacija koliko su sada bliske, pa je ovaj zagrljaj i emotivna poruka definitivno znak da su ostavile sukob u prošlosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Američki glumac ostavio Holivud zbog Srbije

 

makonda-tracker