fenomenalno

NIKOGA nisu gledali kao nju, za stajling je izdvojila preko 50.000 dolara: Najveća zvezda Superboula bila je — pevačica

0

Tejlor Svift pružila je podršku svom momku Trevisu Kelsiju na Superboulu 2024. stilizovan za desetku.

Tejlor Svift na Superboulu 2024.
Tejlor Svift na Superboulu 2024.foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Čini se da u Americi trenutno nema popularnije žene s boljom reputacijom od pevačice Tejlor Svift.

 

Slatka pevačica koja se proslavila pevanjem kantri muzike postala je žena pred kojom drhti svet i fenomen koji se čak i izučava na najrenomiranijim univerzitetima.

 

Ona je ovih dana osvojila Gremi nagradu, ali osim toga što je neprikosnovena i po svojoj karijeri, za nju važi ista stvar kada je u pitanju stil; uostalom, barem ona može sebi da priušti svaki modni komad koji poželi!

 

Za Superboul 2024. godine, Tejlor je spremila modnu poslasticu za sve zaljubljenike u dobar stil. Ona je ovog puta navijala za svog momka Trevisa Kelsija, u društvu slavne prijateljice Blejk Lajvlia ponela je look koji vredi čitavo malo bogatstvo.

Pevačica je naklonost popularnim Čifsima, koji su i odneli pobedu, pokazala bomber jaknom Erin Endruz, koja vredi oko 130 dolara, dok je ispod nje birala all black autfit s kojom je mogla i na svoj koncert!

 

 

 

Tejlor je ponela crni korset Dion Li, koji je platila 720 dolara, kao i Area pantalone, sa efektnim izrezila u predelu butina i optočene šljokicama, a koštaju nešto manje od 700 dolara.

 

Tu je i skup nakit da "začini" kombinaciju, pa je, tako, Tejlor Svift birala ogrlicu od 4250 dolara, klač fudbalsku torbicu skuplju 250 dolara od ogrlice, kao i čoker ogrlicu, vrednu neverovatnih 7500 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Kahn (@willsnotebook)

 

Ipak, pobedu su odnela tri komada nakita s rubinima,  koji zajedno koštaju više od 31000 dolara, sudeći po pisanju Pejdž Siksa, kao i stranicama na Instagramu koje se bave autfitima pevačice.

 

Tejlor Sfvit proslavila je pobedu tima svog momka Trevisa Kelsija
Tejlor Sfvit proslavila je pobedu tima svog momka Trevisa Kelsijafoto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Inače, zanimljivo je da su kladionice imale svoje kvote na to da će u na kraju Superboula Trevis Kelsi zaprositi Tejlor! To se, ipak, nije još uvek desilo, ali svakako su njih dvoje bili glavne zvezde utakmice.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SUZANA PERIĆ OTKRILA KOJA GLUMICA JOJ JE MUZA! 

 

makonda-tracker