nije za stidljive

Ova SUKNJA je njena OPSESIJA mesecima: Jedna od najbolje odevenih devojaka sveta kombinuje trendi komad nepogrešivo

0

Model suknje koji je napravio veliki "bum" proteklih godina ostaje popularan, a pevačica ga nosi maestralno

Tejlor Svift u Sidneju
Tejlor Svift u Sidnejufoto: Chris Dyson / BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka kantautorka Tejlor Svift nastavila je svoju, najblaže rečeno, uspešnu turneju.


Nakon što je dobila sijaset nagrada i podržala svog dečka Travisa Kelsija na Superboulu, ona je nastavila The Eras Tour, turneju koja obara rekorde i piše muzičku istoriju, a njena najnovija stanica je Australija, gde je Tejlor u Melburnu nastupila pred 96.000 ljudi.


Boravak u Australiji Tejlor Svift je iskoristila i za obilazak, a u Sidneju je posetila italijanski restoran Pellegrini 2000, gde se pojavila u još jednom stajlingu koji je privukao pažnju.

Pevačica i kompozitorka je u nekoliko navrata prošle godine nosila čuvene Miu Miu mikro-suknje, i to karirane modele, a sada je odabrala jednobojnu varijantu bez dezena i ponovo pokazala zbog čega su toliko popularne.

 

Tejlor Svift u Sidneju u mikro-suknji
Tejlor Svift u Sidneju u mikro-suknjifoto: Chris Dyson / BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tejlor se pojavila u plisiranoj suknjici bež boje, krajnje jednostavnom modelu A-kroja koji ističe noge, a kombinovala ga je sa crnim korsetom brenda House of CB i nakitom od žutog zlata i dijamanata.


Ipak, svakako se najviše priča o suknji, za koju je Tejlor izdvojila 1.440 dolara i koja je napravila pravu pomamu među influenserkama i drugim zaljubljenicama u modu.

 

Tejlor Svift u Miu Miu suknji pre nekoliko meseci
Tejlor Svift u Miu Miu suknji pre nekoliko mesecifoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jesu li vrlo, vrlo kratke suknje i dalje u modi?


Italijanska modna kuća Miu Miu priredila je pravu poslasticu ljubiteljkama mini-sukanja kada je predstavila vrlo smeli model mikro dužine, a čuvena je revija u martu 2022. kada su gotovo sve gošće nosile razne verzije ovog komada.

 

Miu Miu mikro-suknja
Miu Miu mikro-suknja foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veoma kratka suknja koju potpisuje Mijuča Prada na prvi pogled podseća na suknju kakva je u zapadnim školama deo školskih uniformi, a nosi se nisko, na kukovima, obično uz kaiš. Videli smo je u stajlinzima mnogih poznatih devojaka, a nije joj odolela ni holivudska diva Nikol Kidman, koja je na naslovnici magazina Vanity Fair ponela izrazito kratak model iz kog viri postava iz džepova.

 

Dizajneri su nastavili u tom stilu u novim kolekcijama, pa se prognozira da će i tokom 2024. veoma kratke suknje biti apsolutni must have, a u prvoj polovini godine stilisti preporučuju kožne, plisirane, karirane...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Transformacija čuvenog srpskog dizajnera

 

makonda-tracker