postali su viralni

Rezultat: DRAMA o kojoj se priča danima! Evo zbog čega je Kajli Džener zabranila momku da se slika sa Selenom Gomez

0

Prestižna dodela Zlatnih globusa donekle je ostala u senci tračarenja koje se navodno desilo između Tejlor Svift i Selene Gomez.

Timoti Šalame i Kajl iDžener razmenjivali su nežnosti cele večeri
Timoti Šalame i Kajl iDžener razmenjivali su nežnosti cele večerifoto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

81. dodela Zlatnih globusa privukla je mnogo pažnje, kao i svake godine, ali čini se da je ovog puta najviše komentara privukla drama koja se odigrala između Kajli Džener i Timotija Šalamea s jedne strane, kao i sa slavnim pevačicama sa druge strane.

 

Naime, video-snimak na kome Selena Gomez uzbuđeno prepričava nešto Tejlor Svift i Keli Teler postao je viralan, a mnogi tvrde da je ogovarala ni manje, ni više, do Kajli Džener.

 

Sve je počelo kada je Selena dotrčala do Tejlor, inače svoje bliske prijateljice, i počela nešto da joj šapuće, što je slavnu pevačicu šokiralo, kao Keli Teler, supruzi Majkla Telera. Bilo je očigledno da je posredi neko tračarenje, a potom je otkriveno o čemu je reč.

Stručnjaci za čitanje s usana otkrili su da je Selena pričala o tome kako je, navodno, tražila da se fotografiše sa Timotijem Šalameom, s kojim je glumila i snimala emotivne scene ranije, ali joj je Kajli, Timotijeva devojka, rekla da ne može.  

 

Nije hteo da se slika sa mnom, rekao je ne — rekla je Selena, a Keli je šokirano upitala: — Timoti? — što je pokrenulo razna nagađanja.

 

 

 

Šalame i Kajli Džener celu noć su razmenjivali nežnosti, ljubili se i grlili, ali on i Selena Gomez i pre te veze bili su dobri prijatelj, osim što su sarađivali. Kako pišu strani mediji, Kajli je vrlo ljubomorna i oseća se ugroženu zbog Timotijevih slavnih prijateljica, a naročito zbog Selene.

 

Kajli ne misli da je ona ugrožava, ali je zaštitnički nastrojena prema Timotiju — rekao je izvor za Dejli Mejl.  Neće ga pustiti, jer ga voli i zna da bi druge žene htele da ih unište.

 

Kajli Džener i Timoti Šalame nisu se odvajali cele večeri
Kajli Džener i Timoti Šalame nisu se odvajali cele večerifoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

 

Selena Gomez je pak tvrdila da je govorila o drugim prijateljima sa proslave, ali niko joj nije poverovao.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice

 

makonda-tracker