Čija će poslednja biti sada?

Svi su mislili da je drami došao kraj: Kejti Peri ponovo na ratnoj nozi sa mladom koleginicom

0

Pevačice Kejti Peri i Tejlor Svift se, kažu, svađaju od kada su se upoznale... Njihovu borbu pomno prate verni fanovi, ali nikako da dođu do zaključka - ko je (i za šta) ovde tačno kriv?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejti je jednom prilikom Sviftovu čak uporedila sa Redžinom iz filma "Mean girls", te javnosti skrenula pažnju:

Vodite računa o Redžini koja je u jagnjećoj koži".

foto: Profimedia

I taman kad su svi pomislili da su se strasti smirile Svift je objavila pesmu "Bad Blood" koja je zapravo o Keti Peri i njenoj izdaji...

Postoji poseban krug pakla za žene koje napadaju druge žene", rekla je Tejlor na konto toga.

Kako je Drejk posle Rijane završio sa Tejlor Svift (FOTO)

 

Peri nije morala ni da se oglašava, jer su feminstkinje osudile Tejlor i njenu prljavu igru za medije.

Ona ima svoju ekipu i to su sve devojke koje su modeli i koje vise na naslovnicama magazina. U njenom spotu se pojavljuje ekipica žena koja napada drugu ženu koja je izdajnica. Dakle, pričamo o nečemu što nema nikakve veze sa ženskom solidarnošću, već sa sujetnom osvetom ogorčene žene".

Tejlor Svift je dobila sledeći "šamar" kad je prećutno napala bivšeg dečka Kalvina Harisa preko svog menadžment tima jer ga je optužila da je nije potpisao na pesmi koju je napravio za Rijanu "This is what u came for". Naime, Tejlor se na pesmi potpisala pod pesudonimom Nils Sjoberg jer nije želela da njihova emotivna veza ima udela u uspehu numere. Nakon raskida joj je smetalo što nije potpisana i Kalvin Haris je napadnut da je prevarant i da nije želeo da joj da novac od zarade pesme.

foto: Profimedia

I onda je nastao period tišine i mira sve dok Keti Peri nije najavila da objavljuje album "Witness", 9. juna. Drugi singl "Bon Apettit" nije najsrećnije prošao kod kritičara zbog pojedinih delova teksta koji na ne tako suptilan način pevaju o oralnom seksu. Ovo je bio šlagvort zapadnim medijima koji su na strani Svift da krenu u rafalnu paljbu kad je objavljen album Keti Peri.

 

Njihova romansa je počela burno, a završila se u tišini: Ovaj poznati par je do skora krio vest o svom rastanku (FOTO)

 

Negativne recenzije koje su nazvale "Witness" najgorim albumom godine su nepravedna epska pljuvačina po pevačici koja je napravila najbolji album u karijeri. Jedino je "Gardijan" da ocenu 4 od maksimalnih 5 i u komentaru napisao:

Konačno se dozvala pameti i više ne juri hitove".

Novi album Keti Peri je kombinacija muzike švedske pevačice Robin i britanske Džesi Ver. Fantastična produkcija na albumu, pesme o devojkama koje niko ne shvata ozbiljno jer lepo izgledaju, pokušaju samoubistva, ličnim sumnjama i emancipaciji nije odgovarao kritičarima koji su uzeli ogromnu lopatu i zakopali Peri "tri metra ispod zemlje".

foto: Profimedia

Poslednji očajnički udarac je zadala Tejlor Svift koja je 2014. godine pred izdavanja albuma povukla celu diskografiju sa Spotifaj besplatnog servisa za slušanje muzike jer kako je objasnila - umetnost nije besplatna i ljudi treba da kupe ono što žele da slušaju.

 

Uveče 9. juna, kada je izdat album Kejti Peri "Witness" - istog trena Tejlor je objavila da se njena cela diskografija vraća na Spotifaj...

makonda-tracker