(video)

Snimak od 7 sekundi zbog kog je svet BESAN: Pevačica PONIZILA Selin Dion na dodeli Gremija?!

0

Slavna muzička diva je, i pored ozbiljnih zdravstvenih problema s kojima se bori, došla da na emotivan način uruči nagradu Gremi mladoj koleginici, a onda je – ignorisana pred celim svetom

Selin Dion na 66. dodeli Gremija
Selin Dion na 66. dodeli Gremijafoto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

U losanđeleskoj Kripto areni juče je održana 66. dodela Gremi nagrada, koja je okupila neka od najvećih imena u svetu muzike danas, a veče su obeležile Tejlor Svift, koja je po četvrti put osvojila priznanje za album godine i time ušla u istoriju, i fenomenalna Majli Sajrus, koja je nastupila i kući odnela dve nagrade.


Tokom večeri je bilo mnogo interesantnih situacija, a pravi spektakl dogodio se kada je na scenu stupila – Selin Dion!


Kanadska muzička diva već neko vreme se bori protiv sindroma ukočene osobe, progresivnog neurološkog poremećaja tako retkog da od njega oboleva jedna od milion osoba.


Kako lek ne postoji, Selin je posvećena oporavku i lečenju simptoma, pa mahom vreme provodi kod kuće i u društvu najbližih, a o njenom stanju saznajemo tek toliko koliko je njena sestra Klodet voljna da podeli.


Selin je juče izašla na pozornicu na dodeli Gremija u bledoroze haljini do poda i dugačkom kamel kaputu ravnog kroja, a muzičke zvezde u publici pozdravile su je bučno i uzbuđeno, na šta je pevačica odgovorila toplim osmehom.


Kad kažem da sam srećna što sam ovde, zaista to mislim, iz dubine svog srca – rekla je dirnuta Selin Dion. – Oni koji su blagosloveni da mogu da budu na dodeli Gremija nikada ne smeju da uzmu zdravo za gotovo ljubav i putovanje koje muzika dovodi u živote i do ljudi širom sveta.

Ona se prisetila da su joj pre 27 godina na tom mestu Dajana Ros i Sting uručili Gremi za album godine, a sada je ona bila tu da i sama dodeli ovo priznanje. Selin je izgovorila ime Tejlor Svift i njenog albuma "Midnights", na veliku radost publike, a mnogi su mladoj kantautorki zamerili što nije ni na koji način ukazala poštovanje kanadskoj superzvezdi.

"Je l' to Tejlor nije ni pogledala bolesnu divu koja je došla da joj uruči nagradu?", "Bože, jedva da je bacila pogled na nju", "Zna li ova devojka ko joj je dao nagradu?", "Selin je izgledala tako srećno što je tu", "Tejlor Svift je potpuno ignorisala Selin Dion kao da je neka manekenka koja dodaje trofeje", "I dok se diva Selin seća koliko je bila počastvovana jer su joj nagradu dali Dajana Ros i Sting, Tejlor nju nije ni pogledala"... neki su od komentara. Mnogi su se setili i trenutka kada je Adel dobila priznanje od Selin Dion i počela da joj se klanja.

"Tejlor mora da uči od Adel, Selin je legenda", jedan je od popularnih tvitova na mreži X.


Ipak, mnogima promiče da je Tejlor izgledala van sebe od sreće dok je sedela u publici u trenutku kada je ugledala Selin Dion...

... kasnije su se fotografisale zagrljene u bekstejdžu!

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Detalj s prošlogodišnje dodele Gremija

 

makonda-tracker