konačno

GODINU DANA nije izašla iz kuće: Pevačica posle 6 godina progovorila o užasu koji joj je priredila Kim Kardašijan

0

Zbog toga što ju je Kim Kardašijan izvrgla ruglu, mlada pevačica morala je da se preseli u drugu državu, distancira se od svih, a nije smela ni da priča telefonom

Tejlor Svift konačno je progorila o Kim Kardašijan
Tejlor Svift konačno je progorila o Kim Kardašijanfoto: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američka pevačica Tejlor Svift (33), koju je magazin Time proglasio ličnošću godine, dala je ekskluzivni intervju za ovaj časopis, u kom se osvrnula na mnogo toga o čemu ranije nije govorila.


Jedna od tih tema jeste i sukob koji je imala s Kanjeom Vestom i njegovom tadašnjom suprugom Kim Kardašijan, koji nikada nije pominjala pre toga, ali je očigledno da je uticao na nju.

 

Rat Tejlor Svift protiv Kanjea Vesta i Kim Kardašijan


Sve se dogodilo 2016. godine, kada je Vest objavio pesmu "Famous", u kojoj je imao vulgarne stihove o Tejlor Svift i tvrdio da mu je ona to dopustila.

 

 

Pevačica je demantovala da je dala takvo odobrenje, samo da bi Kim Kardašijan na društvenim mrežama objavila snimljen telefonski razgovor Tejlor Svift kojim je htela da sugeriše da mlada muzička zvezda ne govori istinu.


Kako je sada istakla Tejlor, zbog toga je imala osećaj da su joj oduzeli karijeru, da je to njen kraj i da ju je to "psihološki odvelo do mesta na kom nikada nije bila".

 

Tejlor Svift je ličnost godine po izboru magazina Time
Tejlor Svift je ličnost godine po izboru magazina Timefoto: Handout / AFP / Profimedia

Mislila sam da će taj trenutak negativno da me definiše do kraja života – rekla je. – Imate potpunu nameštaljku, nelegalno snimljen razgovor koji je Kim Kardašijan montirala i zatim objavila da svima pokaže da ja lažem.


Pevačica je priznala koliko je sve to uticalo na nju, a ispostavilo se da joj je bilo mnogo teže nego što smo mogli da naslutimo.


Preselila sam se u stranu zemlju. Nisam godinu dana izašla iz kuće koju sam iznajmila. Plašila sam se da pričam telefonom. Izbacila sam većinu ljudi iz svog života jer više nikom nisam verovala. Pala sam stvarno, stvarno duboko – iskrena je pevačica.

 

Tejlor Svift je glavna muzička senzacija 2023. godine
Tejlor Svift je glavna muzička senzacija 2023. godinefoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Poslednjih godina, Kim Kardašijan je u više navrata delila na Instagramu Tejlorine pesme, a njene sestre Kendal i Kajli Džener sprijateljile su se s nekim od Tejlorinih najboljih prijateljica.

 

Ipak, pevačica nikada do sada nije pokazala da ima nameru da oprosti Kim Kardašijan, a nijedna od njih – sve do ovog Tejlorinog intervjua – nije više pominjala njihov sukob.

 

BONUS VIDEO

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji

 

makonda-tracker