komentari su urnebesni

"Nadam se da Vilijam zakazuje presađivanje kose": Fotografije novog sekretara Kejt Midlton jednostavno morate da vidite

0

Iako je trenutno u postelji i oporavlja se od operacije, princeza od Velsa misli na svoje obaveze, pa je rešila da angažuje novog sekretara, nakon što je godinu dana funkcionisala bez njega... i to kakvog!

Kejt Midlton i princ Vilijam u razgovoru s Tomom Kruzom na premijeri nastavka filma 'Top Gun'
Kejt Midlton i princ Vilijam u razgovoru s Tomom Kruzom na premijeri nastavka filma "Top Gun"foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, prestolonaslednika britanskog trona, već neko vreme se ne pojavljuje na javnim događajima jer se oporavlja od operacije koju je imala u januaru.


Nju najverovatnije nećemo videti do Uskrsa, ali to ne znači da je Kejt zaboravila na svoje obaveze.


Dok se oporavlja u Adelejd kotidžu, ona je rešila da se pobrine za nešto što je odavno odlagala – angažovanje novog ličnog sekretara.

Kako je Kensingtonska palata potvrdila za GB News, u pitanju je potpukovnik Tom Vajt, bivši počasni konjički oficir kraljice Elizabete II. Kejt Midlton pozvala ga je navodno da joj se pridruži na jednom javnom događaju krajem 2023. godine, kako bi video šta ovaj posao podrazumeva.

Potpukovnik Vajt važi za veoma naočitog muškarca, pa su komentari na društvenim mrežama uglavnom šaljivi i upozoravaju princa Vilijama da drži oči široko otvorene.


"Nadam se da princ od Velsa ovog trenutka zakazuje presađivanje kose u Turskoj", "Mogu samo da zamislim kakvi tračevi nam uskoro stižu iz tabloida", "Gde ih nalaze? Usmerite me", "Nadam se da je Vilijam svestan šta pušta u kuću", "Čarls mora da popriča sa sinom o svojim iskustvima sa zgodnim osobljem oko žene pre 30 godina", "Liči na Supermena"... komentarišu fanovi kraljevske porodice.

Vajt je radio za pokojnu kraljicu do trenutka njene smrti, u septembru 2022. Pre toga je služio u Avganistanu 2009. godine.


Supruga princa Vilijama je bila bez ličnog sekretara više od godinu dana, a ranije se pisalo da bi ovaj posao mogla da preuzme Alison Korfild, opisana kao vrlo direktna stručnjakinja za upravljanje brendom.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton bili su u vezi desetak godina pre braka
Princ Vilijam i Kejt Midlton bili su u vezi desetak godina pre brakafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Podsetimo, Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godine i zajedno imaju troje dece: princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o Kejt Midlton

 

makonda-tracker